Gimnastika lica

Gimnastika lica je elektrostimulacija mišića, kojom potičemo mišiće lica na rad. Naime mišići lica se sa godinama opuštaju, samim tim lice djeluj opuštenije, umornije.
Elektrostimulacijom stimuliramo dubinske mišiće lica, a samim time dobijemo efekt zategnutijeg, vedrijeg i mlađeg lica. Savršeni rezultati se postižu u kombinaciji sa T-shock tretmanom i elekrotoporacijom Mini Lifting lica.

Elekrotoporacija Mini Lifting lica

Radi na principu jontoforeze što znači da aplicira preparat dubinski pod kožu. Stimulira rad površinskih mišića i time postižemo blic – efekt na licu. Tretman je vrlo ugodan, rezultat je odmah vidljiv nakon prvog tretmana te lice djeluje zategnuto i svježe.

Opis tretmana

Žene su često u zabludi misleći da estetska kirurgija rješava sve, pa se nakon takvih zahvata nanovo zapuste. Lice koje je tretirano kirurški, a zatim nije njegovano, vrlo se lako prepoznaje. Samo estetska kirurgija nije dovoljna, što je i tržište pokazalo, pa su žene sve sklonije cjelovitijem pristupu zdravlju i ljepoti.
Koža gubi čvrstoću zbog gravitacije i atrofije mišića. Većina mišića lica direktno je povezana s kožom. Kad se mišići rastegnu, rasteže se i koža, koja ih prati jer se zapravo prilagođava mišićima, a ne obrnuto,tada dolazi do boranja kože.Svakodnevna gimnastika lica najprirodniji je načinom održavanja mladenačkog izgleda.Redovitim vježbanjem održavamo oblik mišića, povećavamo i učvršćujemo atrofirani mišić i postižemo punoću lica koju ono s godinama gubi. A budući da je koža izravno vezana za mišiće, i koža lica postaje glatkija, napetija, bore nestaju ili se smanjuju, a izraz cijelog lica postaje mekši i mlađi.Možete si nabaviti knjigu“gimnastika lica“ i vježbati kod kuće.

Kandidati

Gimnastiku lica preporučujemo osobama od 30-te godine ili u trenutku kada ste primijetili gubitak elastičnosti i pojavu nazolabijalnih bora te se sugerira za sve tipove i stanja kože

Gimnastiku lice ne preporučujemo osobama:

 • s kožnim oboljenjima, atopijskim dermatitisom, neurodermitisom, psorijazom
 • koje imaju rak kože
 • kod otvorenih rana i opekotina.
 • kod osoba koje imaju facialis

Nakon tretmana

Nakon tretmana koža je blago rumena. Osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Isto tako moguće je nakon tretmana nanijeti make-up.

Programi

Stručno osoblje Beauty centra Božica odabrat će najbolji program za potrebe vaše kože. Ne postoji jedan najbolji tretman koji rješava sve probleme, već kombinacije raznih tretmana, što na kraju daje najbolje rezultate.
Pojedini tretmani djeluje najbolje na pojedine probleme i upravo tim kombiniranjem postižemo najbolje rješenje problema. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se vrsta tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Intraderma

Intraderma je tretman koji trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva. Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja, tu je također i nevidljivi rezultat: stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što dulje zadrži mladoliki izgled. Zbog svojih iznimnih rezultata, dobio je nadimak – nekirurški Face Lifting Sitne i srednje izražene bore oko očiju se smanjuju te se sprječava razvoj novih bora. Koža postaje napetija, elastičnija, glađa i ljepšeg izgleda. Uklanja se umorni i beživotni izgled lica te postaje sjajno i svježe. Stimulacijom metabolizma koji godinama opada koža postaje otpornija, deblja i jača. Razvoj novog kolagena smanjuje bore te poboljšava izgled i kvalitetu kože.

Opis tretmana

Intraderma je doista odličan aparat za učvršćenje kože i najpametniji aparat od svih aparata ikada.Jer sa tretmanom riješavamo korijen problema a ne simptom.Sa toplinom prodiremo do zadnjih slojeva kože, gdje su prirodno smješteni kolagen i elastin. Toplina zatim utječe na njihovo skupljanje, uslijed čega dolazi do prirodnog zatezanje.Termalni učinak tehnologije potiče mehanizam obnove stanica te djeluje na kolagen i elastin, poboljšavajući izgled kože, ton i svjetlinu kože lica. Povećana temperatura također stimulira prokrvljenost područja, čime se dovodi više kisika i hranjivih tvari za oporavak. Još jedna prednost pojačanog krvotoka je pojačani limfni protok, što pomaže u otklanjaju toksina i štetnih tvari.

Prednost intraderme:

Intraderma je definitivno aparat 21.stoljeća, a svatko tko ga isproba, shvati kako učvršćena koža lica i tijela više nisu rezervirane samo za top manekenke i sportašice.Najmočniji i najjači aparat svemirskog izgleda i Izraelske tehnologije sa svim certifikatima za siguran rad za klijenta i djelatnika.

Aparat u sebi ima sigurnosni mijerač temperature.
Rezultati su i nakon završene kure.
Za ljude koji nemaju vremena a žele što brže rezultate.
Nominiran za najbolji aparat u svijetu za radiofrekfentnu tehnologiju.
Potrebno je 5 – 8 tretmana na tretman se dolazi 1x tjedno, te su tretmani vrlo ugodni.

S Intradermom tretmanom:

 • Zatežemo i pomlađujemo kožu lica, vrata i dekoltea
 • Uklanjamo bore na licu i vratu
 • Stimuliramo proizvodnju novog kolagena
 • Izvodimo takozvani nekirurški Face Lifting
 • Smanjujemo podbradak
 • Smanjujemo podočnjake
 • Podižemo očne kapke
 • Izvodimo lifting ruku i leđa
 • Zatežemo trbuh,bedra,stražnjicu
 • Smanjivanje pora i mašćenja lica

Kandidati

Tretman Intraderme za lice preporučujemo osobama od 30-te godine ili u trenutku kada ste primijetili prve bore na vašem licu ili gubitak elastičnosti.Tretman Intraderma za tijelo nema dobne granice od koje se kreće.
Nakon tretmana
Nakon tretmana koža je obnovljena, mladolikog izgleda, bez velikog crvenila. Osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Isto tako moguće je nakon tretmana nanijeti make-up.

Programi

Stručno osoblje Beauty centra Božica odabrat će najbolji program za potrebe vaše kože. Ne postoji jedan najbolji tretman koji rješava sve probleme, već kombinacije raznih tretmana, što na kraju daje najbolje rezultate. Pojedini tretmani djeluje najbolje na pojedine probleme i upravo tim kombiniranjem postižemo najbolje rješenje problema. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se vrsta tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Lasersko pomlađivanje lica

Ovom metodom dolazi do popunjavanja malih bora i poboljšanja elastičnosti kože, uslijed čega koža djeluje glađe, zategnutije i svježe te su bore znatno blaže. Tretman laserskog pomlađivanja nova je i jedinstvena tehnika koja rabi lasere za smanjenje efekta starenja na koži.

Opis tretmana

Osobe se podvrgavaju tretmanu neinvazivnog laserskog pomlađivanja kako bi smanjili učinke starenja i izlaganja suncu vidljive na licu i vratu. Lasersko pomlađivanje smanjuje crvenilo na licu, izgled otvorenih pora, hrapavost kože i plitke bore te učvršćuje kožu i izbjeljuje pjegice. Rezultati se postižu pomoću lasera koji, zahvaljujući svjetlosnom postupku, omogućava kontrolu termalnog oštećivanja kože, što vodi ka postepenom remodeliranju kolagena uz očuvanje epiderme. Tretman laserskog pomlađivanja poboljšava ten kože te stimulira kožu da bude zdravija i otpornija.

S Laserskim tretmanom:

 • Zatežemo i pomlađujemo kožu lica, vrata i dekoltea
 • Uklanjamo bore na licu i vratu
 • Stimuliramo proizvodnju novog kolagena
 • Izvodimo takozvani nekirurški Face Lifting
 • Smanjivanje pora i mašćenja lica

Kandidati

Tretman lasera za lice preporučujemo osobama od 30-te godine ili u trenutku kada ste primijetili prve bore na vašem licu ili gubitak elastičnosti. Ako imate vidljive linije ili plitke bore na licu, plitke ožiljke od akni.

Prije tretmana

Područje koje će biti podvrgnuto tretmanu ne smije biti izloženo sunčevoj svjetlosti ili solariju do 2 tjedna prije tretmana.

Nakon tretmana

Nakon tretmana koža je obnovljena, mladolikog izgleda. Osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Isto tako moguće je nakon tretmana nanijeti make-up. Izbjegavajte izravno izlaganje suncu najmanje 14 dana nakon tretmana, nemojte nanositi sapun izravno na tretirano područje ako vam se koža nije smirila, te nemojte trljati lice prvih par dana nakon tretmana. Izbjegavajte pilinge i teški make up sve dok vam se koža potpuno ne smiri, te koristiti zaštitne kreme sa SPF 50+.

Programi

Stručno osoblje Beauty centra Božica odabrat će najbolji program za potrebe vaše kože. Ne postoji jedan najbolji tretman koji rješava sve probleme, već kombinacije raznih tretmana, što na kraju daje najbolje rezultate. Pojedini tretmani djeluje najbolje na pojedine probleme i upravo tim kombiniranjem postižemo najbolje rješenje problema. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se vrsta tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Virtualna messoderma

Virtualna mezoterapija je revolucionarna estetska, ne kirurška metoda kojom se visoka koncentracija pročišćenih aktivnih sastojaka uvodi u središnji dio kože, mezoderm, bez upotrebe igala. To je potpuno siguran tretman, bez povreda, podljeva i boli, sa trenutnim blistavim i dugotrajnim efektom koji će zadovoljiti očekivanja i najzahtjevnijih klijenata.

Opis Tretmana

Mezoterapija je metoda koja osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj. Terapija je vrlo individualna i ovisno o stanju kože aplicira se hijaluronska kiselina, vitamini, minerali i antioksidativna sredstva,kisik koji potiču fibroblaste na produkciju kolagena, elastina i međustanične tvari, te štite stanice od oštećenja slobodnim radikalima. Koristimo različite punjače jedan od njih je Microbotox. Mezoterapija se provodi u više navrata prema određenom protokolu.

Kandidati

Tretman Messoderme za lice preporučujemo osobama od 30 -te godine ili u trenutku kada ste primijetili prve znakove starenja kože i suhoću kože..Tretman Messoderme za tijelo nema dobne granice od koje se kreće.. Mezoterapija ima dobre učinke kod osoba sa suhom kožom, osoba kod kojih su izraženi znakovi fotostarenja te osoba sa zrelijom kožom

Messodermom djelujemo na:

 • Pomlađivanje
 • Osvježenje tena
 • Učvršćujemo kožu lica i tijela
 • Reduciramo celulit
 • Apsorpciju vitamina i ostalih aktivnih nutrijenata
 • Ublažavanje strija
 • Ublažavanje i smanjenje bora

Nakon tretmana

Nakon tretmana koža je osježena bez velikog crvenila. Osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Isto tako moguće je nakon tretmana nanijeti make-up.

Programi

Stručno osoblje Beauty centra Božica odabrat će najbolji program za potrebe vaše kože. Ne postoji jedan najbolji tretman koji rješava sve probleme, već kombinacije raznih tretmana, što na kraju daje najbolje rezultate.
Pojedini tretmani djeluje najbolje na pojedine probleme i upravo tim kombiniranjem postižemo najbolje rješenje problema. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se vrsta tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Regen tripollar

Radiofrekfentna tehnologija dovodi do potpunog obnavljanja kolagena i elastina, što rezultira elastičnijom zategnutom kožom. Koža poslije tretmana postaje napetija, glađa te djeluje mlađe u odnosu na izgled prije tretmana. Savršen tretman za rješavanje podbratka te isto tako opuštenih nadlaktica.Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja, tu je također i nevidljivi rezultat: stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što dulje zadrži mladoliki izgled. Razvoj novog kolagena smanjuje bore te poboljšava izgled i kvalitetu kože.Nakon završene kure tretman još se osjeća pozitivno djelovanje tretmana.

Opis tretmana

Regen Tripollar tretmanom riješavamo korijen problema a ne simptom.Sa toplinom prodiremo do zadnjih slojeva kože, gdje su prirodno smješteni kolagen i elastin. Toplina zatim utječe na njihovo skupljanje, uslijed čega dolazi do prirodnog zatezanje.Termalni učinak tehnologije potiče mehanizam obnove stanica te djeluje na kolagen i elastin, poboljšavajući izgled kože, ton i svjetlinu kože lica. Povećana temperatura također stimulira prokrvljenost područja, čime se dovodi više kisika i hranjivih tvari za oporavak. Još jedna prednost pojačanog krvotoka je pojačani limfni protok, što pomaže u otklanjaju toksina i štetnih tvari.
S Regenom Tripollar tretmanom:
• Zatežemo i pomlađujemo kožu lica, vrata i dekoltea
• Uklanjamo bore na licu i vratu
• Stimuliramo proizvodnju novog kolagena
• Smanjujemo podbradak
• Smanjujemo podočnjake
• Izvodimo topljenje i zatezanje nadlaktica

Kandidati

Tretman Regena Tripollar za lice preporučujemo osobama od 30-te godine ili u trenutku kada ste primijetili gubitak elastičnosti i pojavu lokaliziranih masnoća (podbradak,koljena,ruke).

Nakon tretmana

Nakon tretmana koža je blago rumena. Osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Isto tako moguće je nakon tretmana nanijeti make-up.

Programi

Stručno osoblje Beauty centra Božica odabrat će najbolji program za potrebe vaše kože. Ne postoji jedan najbolji tretman koji rješava sve probleme, već kombinacije raznih tretmana, što na kraju daje najbolje rezultate.
Pojedini tretmani djeluje najbolje na pojedine probleme i upravo tim kombiniranjem postižemo najbolje rješenje problema. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se vrsta tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

T-Shock Face Taping tretman

Vratite voluminoznost i čvrstoću atrofiranih mišića novim Jean Klebert T-Shock tretmanom koji osim učinkovitih i inovativnih formulacija proizvoda sadrži i posebnu tehnik „Face tapinga“.

Opis tretmana

Riječ je o trakama koje se postavljaju na lice u smjeru limfnih žila, potiču dreniranje tekućina, izlučivanje toksina i opuštaju napete mišiće, a svoje su djelovanje potvrdile u fiziklanoj medicini gdje je metoda poznata pod nazivom K-tape.
K-tape (ili kinezio taping) posljednjih godina postao je popularna metoda, najprije u fizikalnoj medicini, a od nedavno i u kozmetičkim tretmanima. Osim što je jednostavna za primjenu, nakon što se prođe edukacija, ova metoda vrlo brzo daje željene rezultate. U fiziklanoj medicini koristi se za liječenje sportskih ozljeda pri čemu donosi trenutno olakšanje i brze obnove mišićne strukture.
K- tape trakama u fizikalnoj medicini djeluje se na funkcije mišića – povećava se njegov tonus i poboljšava protok cirkulacije krvi i limfe.
U kozmetičkom tretmanu također se koristi za poboljšanje tonusa mišića, ali i za bolji protok limfe i izlučivanje toksina i štetnih tvari, te za bolju cirkulaciju krvi čime se povećava dotok hranjivih tvari u tkiva. Upotrebljavaju li se sa ciljanim proizvodima koji koži nadoknađuju tvari, K-taping daje brzo vidljive ali i trajne rezultate.

T-Shock Face Taping tretman

 • Zatežemo i pomlađujemo kožu lica, vrata i dekoltea
 • Uklanjamo bore na licu i vratu
 • Stimuliramo proizvodnju novog kolagena
 • Izvodimo takozvani nekirurški Face Lifting
 • Stimuliramo dubinske mišiće

Kandidati

Tretman preporučujemo osobama od 30-te godine ili u trenutku kada ste primijetili prve bore na vašem licu ili gubitak elastičnosti.

Nakon tretmana

Nakon tretmana koža je obnovljena, mladolikog izgleda. Osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Isto tako moguće je nakon tretmana nanijeti make-up. Krajnji rezultat je zaglađena površina kože ujednačene boje, te poboljšane strukture i funkcije svih slojeva kože o kojima ovisi njena elastičnost, čvrstoća i hidratiziranost.

Programi

Stručno osoblje Beauty centra Božica odabrat će najbolji program za potrebe vaše kože. Ne postoji jedan najbolji tretman koji rješava sve probleme, već kombinacije raznih tretmana, što na kraju daje najbolje rezultate. Pojedini tretmani djeluje najbolje na pojedine probleme i upravo tim kombiniranjem postižemo najbolje rješenje problema. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se vrsta tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Dermapen mikroiglice

Dermapen je proizvod od Švicarskog proizvođača koji ima sve potrebne certifikate za sigurnost klijenta i terapeuta. Dermapen je osmišljen za pomlađivanje kože prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože. Dermapen terapija mikroiglicama je savršeno rješenje koje doskače izazovima današnjeg životnog stila tako da obnavlja kožu i time postižete svježiji izgled u svakoj prilici. Tretmani s mikroiglicama potiču kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju te smanjuju izraženost ožiljaka,pora i strija.

Opis tretmana
Dermapen sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira, te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat. Za razliku od drugih proizvoda s mikroiglicama, Dermapen ima poseban vertikalni kut uboda mikroiglicama koji pospješuje efekt i pruža ravnomjerniju i sigurniju metodu i time se smanjuje mogućnost oštećenja kože. Ujedno, zbog vertikalnog kuta uboda mikroiglicama se može sigurnije i bolje tretirati teško dostupna mjesta (oko očiju, nosa i usana). Automatizirani pokreti minimiziraju bol i neugodu, a ujedno osiguravaju brže vrijeme oporavka.
Mikroiglice, čija se dužina može podesiti, izazivaju vertikalne ubode na koži pod 90 stupnjeva te površinsko oštećenje kože koje potiče njenu obnovu. Na taj način stimulira se proliferacija kolagena u fibroblastima, stanicama koje su zaslužne za proizvodnju tvari esencijalnih u zarastanju kože, i tako se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje.

Dermapen daje odlične razultate za :
• Ublažavanje i smanjenje bora
• Ublažavanje raznih ožiljaka (akne, operacija, opekotine…)
• Pomlađivanje
• Zatezanje kože
• Apsorpciju vitamina, lijekova i ostalih aktivnih nutrijenata
• Ublažavanje strija

Priprema prije tretmana:
Prije samoga tretmana potrebno je ukloniti šminku i jake kreme za lice. Netom prije upotrebe Dermapena, koža se dezinficira.Zatim slijedi enzimatski peeling koji skida rožnati sloj, da preparati brže i efikasnije prodiru u podkožje.Zatim stavljamo anestetik kako bi rezultat bio što ugodniji. Netom prije tretmana lice se dezinficira, a tretman započinje nanošenjem aktivne ampule ovisno o problematici kože.Ampule su ujedno od Švicarskog proizvođača a u ponudi imamo ampule koje riješavaju različitu problematiku kao što su:
Akne, Regeneracija, Izbjeljivanje ,Lifting kože i Edemi protiv podočnjaka. Kružnim i horizontalnim pokretima mikroiglice će prodrijeti u kožu i potaknuti stvaranje kolagena. Nakon tretmana nanosi se maska sa velikim postotkom hijalurona Max 3D da smiri i hidratizira kožu. Za najbolje rezultate, potrebno je ponoviti tretman svakih 2-4 tjedana, a potrebno je od 3 -6 tretmana.

Oporavak
Nakon tretmana lice će biti crveno i upaljeno, a koža na dodir će biti toplija nego obično. Ovo je normalna reakcije kože a nakon 24 sata koža će se posve normalizirati. Naši kozmetolozi će vam propisati odgovarajuću njegu kože koje se trebate pridržavati da bi izbjegli moguće upale.

Mjere opreza
Nakon tretmana preporučujemo izbjegavanje sunca i solarija i jako je bitna hidratizacija kože. Dermapen koristi sterilne jednokratne mikroiglice kako bi se omogućila najsigurnija moguća njega i tako izbjegle bakterijske, gljivične i ostale infekcije.

Kontraindikacije
Dermapen se ne može raditi kada je:
Herpes
Otvorena rana
Acne vulgaris
Karcinom

Programi
Stručno osoblje Beauty centra Božica odabrat će najbolji program za potrebe vaše kože. Ne postoji jedan najbolji tretman koji rješava sve probleme, već kombinacije raznih tretmana, što na kraju daje najbolje rezultate. Pojedini tretmani djeluje najbolje na pojedine probleme i upravo tim kombiniranjem postižemo najbolje rješenje problema. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se vrsta tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Gen mladosti od kromosoma Q

Gen mladosti Q – Conotoxin Revolucija u pomlađivanju kože

Gen mladosti Q – Conotoxin Zbog težnje da stil života bude što aktivniji i zdraviji,većina muškaraca i žena osjeća se mlađima nego što to uistinu biološki jesu.Podvrgavaju se stoga i brojnim anti –aging tretmanima,nastojeći što duže održati zdrav i mladenački izgled svoje kože.Stoga današnji farmaceuti otišli su jedan korak naprijed i napravili su novu formulu koja je dobivena iz školjke Conus iz koje su izvadili Gen mladosti Q – Conotoxi koji najviše sliči našem ljudskom genu.

Gen mladosti Q – Conotoxin ima 3D djelovanje na kožu,potpomaže relaksaciji mišićnih vlakna, zbog čega se ispravljaju bore na koži uvjetovane pretjeranom stimulacijom mimične muskulature djeluje na dinamične bore,ujedno koži daje izrazito veliki volumen pa koža djeluje mlađe,diže kvalitetu kožne matrice pospješuje prirodno stvaranje kolagena i elastina pa djeluje na statične bore.

Proizvodi ujedno sadrže hijaluronsku kiselinu koja ima sposobnost zadržavanja velike količine vode u dubljim slojevima kože te ujedno dodatno hidratizira kožu i zaglađuje površinske neravnine te održava kožu glatkom i napetom.

Hijaluronska kiselina ujedno stimulira proizvodnju novog kolagena i elastina,koji znatno pridonose elasticitetu i čvrstoći kože.Upravo zbog trostrukog učinka – na hidratizaciju – proizvodnju novog kolagena i mišićnu relaksaciju učinci nakon kure tretmana vidljivi su sljedećih šest mjeseci.

U tretmanu se koristi specijalna tehnika masaže „Rullage“ i vruče kamenje.

Kandidati

Tretman   preporučujemo osobama od 36-te godine ili u trenutku kada ste primijetili prve bore na vašem licu ili gubitak elastičnosti i volumenosti kože.

Nakon tretmana

Nakon tretmana koža je obnovljena, mladolikog izgleda. Osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Isto tako moguće je nakon tretmana nanijeti make-up. Krajnji rezultat je zaglađena površina kože ujednačene boje, te poboljšane strukture i funkcije svih slojeva kože o kojima ovisi njena elastičnost, čvrstoća i hidratiziranost.

Programi

Stručno osoblje Beauty centra Božica odabrat će najbolji program za potrebe vaše kože. Ne postoji jedan najbolji tretman koji rješava sve probleme, već kombinacije raznih tretmana, što na kraju daje najbolje rezultate. Pojedini tretmani djeluje najbolje na pojedine probleme i upravo tim kombiniranjem postižemo najbolje rješenje problema. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se vrsta tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate..

Coaxmed SKIN TITE

Kombinacija 3D radiofrekvencije, mikroiglica i vakuma.

Monopolar 3D radiofrekvencija ulazi u dermis, mikroiglice otvaraju kožu, aktivan sastojak ulazi dublje u kožu te stimulira prirodnu proizvodnju kolagena i elastina. Vakum potiče mikrocirkulaciju, limfnu drenažu i smanjuje podbulost. Ova tehnologija bazirana na dermaroleru tj. valjku s iglicama, koji radi mikroskopska oštećenja kože pomoću plazme. Radio valovi stvaraju plazmu u cilju zamjene starog kolagena za novi kolagen. Iz svake iglice nastaje plazma koja oštećuju površinu kože i ispod kože kako bi nastao novi kolagen, vakum nam pomaže da mikroiglice ulaze dublje u tkivo i da je tretman bezbolan.

Opis tretmana

Tehnologija se temelji na primjeni iglica koje idu do 2.5 mm ispod kože te ispuštaju 3D radio valove ispod kože u svrhu zatezanja, pomlađivanja i oblikovanja kože. Ujedno se stvara novi kolagen, smanjuju pore, bore i ožiljci. Velika je prednost mogućnost regulacije ne samo snage, već i trajanja 3D radio valova koji su ključni za odlične rezultate. Zahvaljujući regulaciji dubine oštećenja ispod površine kože, moguće je djelovati na sva 3 sloja kože te najtemeljitije pomladiti kožu.
Ovdje je riječ o 3D pomlađivanju. Kod 3D pomlađivanja djeluje se na sva 3 sloja kože. Nastala oštećenja ispod površine kože zamjene se novim kolagenom.

Skin Tite daje odlične razultate za :

 • Ublažavanje i smanjenje bora
 • Zatezanje kože
 • Pomlađivanje
 • Liječenje akni
 • Apsorpciju vitamina
 • Smanjenje pora,bora,strija i ožiljaka

Oporavak

Nakon tretmana lice će biti blago crveno, a koža na dodir će biti toplija nego obično. Ovo je normalna reakcije kože oporavak je najčešće od 2 do 5 dana, što je individualno Naši kozmetolozi će vam propisati odgovarajuću njegu kože koje se trebate pridržavati.

Mjere opreza

Nakon tretmana preporučujemo izbjegavanje sunca i solarija i jako je bitna hidratizacija kože. Skin Tite koristi sterilne jednokratne mikroiglice kako bi se omogućila najsigurnija moguća njega i tako izbjegle bakterijske, gljivične i ostale infekcije.

Kontraindikacije

Skin Tite se ne može raditi kada je:

 • Herpes
 • Otvorena rana
 • Acne vulgaris
 • Karcinom

Programi

Stručno osoblje Beauty centra Božica odabrat će najbolji program za potrebe vaše kože. Ne postoji jedan najbolji tretman koji rješava sve probleme, već kombinacije raznih tretmana, što na kraju daje najbolje rezultate. Pojedini tretmani djeluje najbolje na pojedine probleme i upravo tim kombiniranjem postižemo najbolje rješenje problema. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se vrsta tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

COAXMED “Face lifting“

UKLANJANJE BORA, UČVRŠĆENJE I OSVJEŽENJE KOŽE

Trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva.Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja, tu je, također, i nevidljivi rezultat: stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što dulje zadrži mladoliki izgled. Kombinacija 3D radio valova se nadopunjava te znatno povećava efekt pomlađivanja, razvoja novog kolagena, potiče razvoj metabolizma stanica, detoksicira stanice da bolje funkcioniraju, te jača cirkulaciju uz jak efekt prevencije starenja.

Opis tretmana

RF SHAPE – 3 D Monopolar i unipolar radiofrekvencija.
Potiče se jaka proizvodnja kolagena i elastina što koži daje učinak zatezanja, tu je i sporiji učinak gdje toplina potiče veću proizvodnju kolagena dajući puniji više pomlađen izgled. Novi neinvezivni tretman poptuno je siguran i učinkovit. Koža vidljivo odmah nakon tretmana postaje zategnutija, glatka i elastičnija.

BIPOLAR RF SHAPE – kombinacija bipolar 3 D radiofrekvencije s vakumom.

Bipolar radiofrekvencija potiče duboko zagrijavanje te jako zatezanje kože, a vakum mikrocirkulaciju, limfnu drenažu te vidljivo smanjuje podbulost ispod očiju te dodatno poboljšava djelovanje radiofrekvencije. Odmah vidljivi rezultati, ugodan tretman bez nuspojava.

Cilj tretmana je postupno i kontrolirano zagrijavanje tkiva, u prvom redu kolagena. Svaki tretman pomlađivanja temelji se na oštećenju kolagena, što potiče razvoj novog kolagena uz jačanje postojećeg.

S Coaxmed tretmanom:

 • Zatežemo i pomlađujemo kožu lica, vrata i dekoltea
 • Uklanjamo bore na licu i vratu
 • Stimuliramo proizvodnju novog kolagena
 • Izvodimo takozvani nekirurški Face Lifting
 • Zatežemo podbradak
 • Podižemo očne kapke

Kandidati

Tretman za lice preporučujemo osobama od 30-te godine ili u trenutku kada ste primijetili prve bore na vašem licu ili gubitak elastičnosti.Tretman za tijelo nema dobne granice od koje se kreće.

Nakon tretmana

Koža je zadebljana zbog povećanja gustoće usljed razvoja novog kolagena. Kvaliteta i izgled kože se vidno poboljšaju. Usljed efekta zatezanja kože oblikuju se lice, vrat i dekolte te ublažavaju bore. Tretman ima jak efekt pomlađivanja kože te prevencije starenja. Lice izgleda svježije, koža postaje mekša, napetija, nježnija i glađa Osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Isto tako moguće je nakon tretmana nanijeti make-up.

Programi

Stručno osoblje Beauty centra Božica odabrat će najbolji program za potrebe vaše kože. Ne postoji jedan najbolji tretman koji rješava sve probleme, već kombinacije raznih tretmana, što na kraju daje najbolje rezultate. Pojedini tretmani djeluje najbolje na pojedine probleme i upravo tim kombiniranjem postižemo najbolje rješenje problema. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se vrsta tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©