Čišćenje lica sa voćnim enzimima

Tretman voćnim enzimima je alternativa u eksfolijaciji za liječnike i kozmetičare u tretmanu akni, masne kože ili bilo kojeg tipa kože sa začepljenim porama. Tretman se može klasificirati i kao proteolitski, odnosno onaj koji otapa proteine. Enzimi čistog voća otapaju suvišne naslage keratina na površini kože i lagano dilatiraju (šire) otvore pora pa tako olakšavaju čišćenje. Jedinstveno djelovanje pjene u preparatu hladi kožu i odmah nakon primjene smanjuje crvenilo.

Kandidati

Tretman enzimima predviđen je za ove tipove kože:

 • za masnu kožu s miteserima i aknama.
 • za dehidriranu kožu s neupaljenom kožom i grisevima (milium).
 • za kombiniranu kožu sa začepljenim porama u području T-zone.

Nakon tretmna

Koža je blago crvena i vidno očišćena i djeluje zdravije .Nakon tretmana osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Isto tako moguće je nakon  tretmana nanijeti make-up.

Programi

Čišćenje lica sa voćnim enzimima možemo raditi samostalno ili uz jedan od  aparativnih tretmana njege lica. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se količina tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni  tretmana možete pogledati ovdje.

Čišćenje koža s kisikom i glikolnom

Kisik pomaže kod regeneracije kože,djeluje protuupalno,potiče prirodno stvaranje kolagena i elastina te djeluje protiv starenja kože,obnavlja kožu.Metoda koju Vam preporučujemo je originalna metoda prof.Ardenna koja se temelji na pomanjkanju kisika u cijelom tijelu a tako i na koži. Glikolna kiselina stimulira obnavljanje i regeneraciju kože, izbljeđuju pigmentacijske mrlje i ožiljke od akni te kod masne i nečiste kože čisti i smanjuje proširene pore te dovodi do općeg poboljšanja tena i smanjenja mogućnosti ponovnih upala.

Opis tretmana

Narušena stanična barijera kože,hormoni,stres pojačana osjetljivost i smanjena otpornost prema unutarnjim i vanjskim čimbenicima. Zanemarimo li ove činjenice, i k tome upotrijebimo neprimjerene proizvode ili neodgovarajuće tretmane, koža će vrlo brzo izgubiti balans i vitalnost. To je znak da moramo nešto poduzeti.

Višestruko i blagotvorno djelovanje

 • ima keratolitičko djelovanje, tj. pospješuju ljuštenje i odstranjivanje odumrlih stanica epiderme (površinskog sloja kože)
 • stimulira obnavljanje i regeneraciju kože
 • dehidriranoj (isušenoj) koži vraćaju vlažnost i vitalnost
 • uklanja sitne, površinske bore i smanjuju duboke
 • izbljeđuje pigmentacijske mrlje i ožiljke od akni
 • kod masne i nečiste kože čisti i smanjuje proširene pore te dovode do općeg poboljšanja tena i smanjenja mogućnosti ponovnih upala

Kandidati

Tretman s kisikom i glikolnom kiselinom idealni su za masnu,aknastu i nečistu kožu,te kod debelih i pušačkih koža. Jesen i zima idealno su vrijeme za obnavljajuće, regenerativne tretmane, a takav je i tretman glikolnom kiselinom i kisikom.Za vrijeme odlaska na tretmane treba izbjegavati solariji i izlaganje kože suncu.Obavezno koristiti zaštitini faktor 50.

Programi

Tretman kisika i glikolne kiseline možemo raditi samostalno ili u kombinacija s mikrodermoabrazijom ,rezultati su odmah vidljivi i fascinantni .Izgled kože nakon tretmana znatno je poboljšan, blistava je i zdravija, vraća joj se prirodna boja, ožiljci i mrlje puno su bljeđi.

Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se količina tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

AHA kiseline kemijski piling

Voćne kiseline imaju višestruko i blagotvorno djelovanje na keratolitičko djelovanje, tj. pospješuju ljuštenje i odstranjivanje odumrlih stanica te stimuliraju obnavljanje i regeneraciju kože,dehidriranoj (isušenoj) koži vraćaju vlažnost i vitalnost, uklanjaju sitne površinske bore i smanjuju duboke, izbljeđuju pigmentacijske mrlje i ožiljke od akni te kod masne i nečiste kože čiste i smanjuju proširene pore te dovode do općeg poboljšanja tena i smanjenja mogućnosti ponovnih upala.

Opis tretmana

Od svih hidroksilnih kiselina (AHA), glikolna kiselina pokazala je najbolje rezultate na ljudskoj koži, zahvaljujući svojim malim molekulama koje imaju brzu moć penetracije, te u kratkom vremenu postižu svoju funkciju. Lokalna aplikacija glikolne kiseline, koja ima funkciju pilinga, uklanja s kože mrtve stanice i na taj način postižu se slijedeći rezultati:

 • poboljšava se vlažnost kože
 • daje mlađi izgled
 • površinski sloj kože postaje mekši
 • smanjuje se stvaranje komedona
 • poboljšava se stanje kod aknaste kože
 • koža postaje elastična

Glikolna kiselina dozvoljava stanicama koje su vitalne i hidratantne, da ponovo dođu na površinu, jer su oslobođene od mrtvih stanica.

Kandidati

Glikolna kiselina poboljšava izgled svih tipova kože, a posebno je namjenjena: suhoj i dehidriranoj koži, masnoj i nečistoj koži, koži s borama kao i kožama sa znakovima starenja protiv tamnih mrlja nastalih sunčevim djelovanjem, za obnavljanje elastičnosti kože i vitalnosti stanica kao i obnavljanje elastina i kolagena.

Programi

Tretman voćnim kiselinama možemo raditi samostalno u kuri od 10 tretmana ili uz jedan od aparativnih tretmana njege lica. Izgled kože nakon jedne kure znatno je poboljšan, blistava je i zategnuta, vraća joj se prirodna boja, ožiljci i mrlje puno su bljeđi.
Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se količina tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija se primjenjuje kada se želi regenerirati koža, ali i kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacija , čišćenje i hidratiziranje isušene kože, sitne linije i bore, smanjuje proširene pore i ožiljke od akni.
Ovisno o trenutnom stanju kože potrebno je napraviti 2 – 5 tretmana u kontinuitetu.
Ovaj tretman može zamijeniti klasičan, higijenski tretman a iznimno je popularan kod svih generacija. Rezultati su odmah vidljivi i fascinantni posebno u kombinaciji sa kisikom.

Opis tretmana

Bezbolna metoda bez rizika od alergija i ožiljaka, kojom možemo regulirati do kojeg stupnja i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu. Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih stanica, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože. Tretmani će savršeno osvježiti i regenerirati zrelu kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te joj vratiti zdrav i njegovan izgled. Čišćenje lica je nedvojbeno najvažniji dio vaše osnovne rutine u njezi lica, a mikrodermoabrazija je jedan od tretmana s kojim možete vašu kožu održavati čistom i regeneriranom.
Uz tretman mikrodermoabrazije često se preporuča i tretman sa kisikom,matičnim stanicama,hijaluronskom kiselinom,vitaminima A,C,E za regeneraciju kože nakon samog tretmana. Rezultat je čista i sjajna koža bez crvenila i iritacija.Aparativni kisik izvrstan je u kombinaciji s mikrodermoabrazijom, jer umiruje kožu i pospješuje apsorpciju aktivnih i hranjivih svojstava preparata za njegu kože.

Kandidati

Mikrodermoabrazija je tretman za sve životne dobi i za sve tipove i stanja kože

Mikrodermoabraziju ne preporučujemo osobama:

 • s kožnim oboljenjima, atopijskim dermatitisom, neurodermitisom, psorijazom
 • koje imaju rak kože;
 • koje su pod jakim terapijama lijekova;
 • kod otvorenih rana i opekotina.
 • kod osoba koje imaju izazito tanku i osjetljivu kožu

Nakon tretmana

Najvećom prednosti ovog tretmana smatra se što ne postoji posebno vrijeme oporavka tako da odmah nakon tretmana možete obavljati svoje svakodnevne aktivnosti. Mikrodermoabrazija je potpuno bezbolna i odmah nakon tretmana možete vidjeti rezultat.
Njega poslije tretmana je važna jer koža mora biti nježno tretirana jer prolazi kroz osjetljiv proces površinskog zacjeljivanja koji započinje 12 sati nakon tretmana i treba mu 7 dana da rezultira zdravom kožom. Nakon tretmana koža obavezno mora biti dobra hidratizirana. Proces zacjeljivanja kože počinje sa pojačanim imunološkim djelovanjem, povećava se prokrvljenost u oštećenoj koži, pojačava se proizvodnja kolagena te tkivo očvršćuje.

Programi

Tretman mikrodermoabrazije možemo raditi samostalno ili uz jedan od tretmana njege lica, a najbolje efekte postižemo u seriji od nekoliko tretmana koje obavljamo u razmaku od 21 dana pri čemu postižemo najvidljivije efekte u odnosu na glatkoću kože, smanjenje ožiljaka, smanjenje pora, ublažavanje finih linija i bora i reduciranje površinske hiperpigmentacije.
Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se količina tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Tretman s Idebenonom, kisikom i glikolnom kiselinom

Poboljšanje kože uočljivo je momentalno i zato se izdiže iznad normalne kozmetike. Tretman djeluje na :smanjenje bora i pora,izjednačuje boju kože i uklanja mrlje,daje mlađi izgled ,smanjuje se stvaranje komedona, poboljšava se stanje aknaste kože,koža postaje elastičnija, izjednačuje boju kože
U novom tretmanu, uz glikolnu kiselinu dodan je i snažni antioksidans pod nazivom idebenone koji do sada najsnažnije štiti kožu . Idenenone je dobiven obradom iz koenzima Q10. Po molekuli je 60% manji i prodire u najdublje slojeve kože i znatno djeluje na elastičnost kože.

Coaxmed SKIN TITE

Kombinacija 3D radiofrekvencije, mikroiglica i vakuma.

Monopolar 3D radiofrekvencija ulazi u dermis, mikroiglice otvaraju kožu, aktivan sastojak ulazi dublje u kožu te stimulira prirodnu proizvodnju kolagena i elastina. Vakum potiče mikrocirkulaciju, limfnu drenažu i smanjuje podbulost. Ova tehnologija bazirana na dermaroleru tj. valjku s iglicama, koji radi mikroskopska oštećenja kože pomoću plazme. Radio valovi stvaraju plazmu u cilju zamjene starog kolagena za novi kolagen. Iz svake iglice nastaje plazma koja oštećuju površinu kože i ispod kože kako bi nastao novi kolagen, vakum nam pomaže da mikroiglice ulaze dublje u tkivo i da je tretman bezbolan.

Opis tretmana

Tehnologija se temelji na primjeni iglica koje idu do 2.5 mm ispod kože te ispuštaju 3D radio valove ispod kože u svrhu zatezanja, pomlađivanja i oblikovanja kože. Ujedno se stvara novi kolagen, smanjuju pore, bore i ožiljci. Velika je prednost mogućnost regulacije ne samo snage, već i trajanja 3D radio valova koji su ključni za odlične rezultate. Zahvaljujući regulaciji dubine oštećenja ispod površine kože, moguće je djelovati na sva 3 sloja kože te najtemeljitije pomladiti kožu.
Ovdje je riječ o 3D pomlađivanju. Kod 3D pomlađivanja djeluje se na sva 3 sloja kože. Nastala oštećenja ispod površine kože zamjene se novim kolagenom.

Skin Tite daje odlične razultate za :

 • Ublažavanje i smanjenje bora
 • Zatezanje kože
 • Pomlađivanje
 • Liječenje akni
 • Apsorpciju vitamina
 • Smanjenje pora,bora,strija i ožiljaka

Oporavak

Nakon tretmana lice će biti blago crveno, a koža na dodir će biti toplija nego obično. Ovo je normalna reakcije kože oporavak je najčešće od 2 do 5 dana, što je individualno Naši kozmetolozi će vam propisati odgovarajuću njegu kože koje se trebate pridržavati.

Mjere opreza

Nakon tretmana preporučujemo izbjegavanje sunca i solarija i jako je bitna hidratizacija kože. Skin Tite koristi sterilne jednokratne mikroiglice kako bi se omogućila najsigurnija moguća njega i tako izbjegle bakterijske, gljivične i ostale infekcije.

Kontraindikacije

Skin Tite se ne može raditi kada je:

 • Herpes
 • Otvorena rana
 • Acne vulgaris
 • Karcinom

Programi

Stručno osoblje Beauty centra Božica odabrat će najbolji program za potrebe vaše kože. Ne postoji jedan najbolji tretman koji rješava sve probleme, već kombinacije raznih tretmana, što na kraju daje najbolje rezultate. Pojedini tretmani djeluje najbolje na pojedine probleme i upravo tim kombiniranjem postižemo najbolje rješenje problema. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se vrsta tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©