Dehidrirana koža

Jedan od prvih vidljivih znakova starenja koža je uvenula, dehidrirana koža. Hladnoća, vjetar, sunce, onečišćenje zraka, iritirajuća sredstva za čišćenje, neodgovarajuća kozmetika pridonose promjenama u zaštitnom površinskom hidrolipidnom sloju, zbog čega koža gubi previše vode. Koža koja gubi životnu snagu, postaje manje elastična, slabi joj tonus, pokazuje znakove umora i suhoće. Znaci uvenulosti kože pojavljuju se puno ranije od prvih bora, i to je za većinu nas prvi znak da je došlo vrijeme za profesionalnu njegu i za uporaba različitih kozmetičkih preparata kod kuće nije dovoljna.

Bila ona normalna, suha, mješovita ili masna, svakom tipu kože nužna je hidratacija, pa je svakodnevno vlaženje ključno za zdravlje i ljepotu kože te osjećaj ugode. Pritom ne smijemo zaboraviti da je za ljepotu kože, osim odgovarajuće njege, potrebna i hidratacija cjelokupnog organizma, koju ćemo osigurati svakodnevnim unosom dovoljne količine vode.
Danas na tržištu postoji velik broj preparata za hidrataciju kože bilo vitaminsko-mineralnim tretmanima koje nude kozmetički saloni, ili upotrebom proizvoda za njegu lica i tijela koji sadrže minerale i hijaluronsku kiselinu.

Jedan od boljih tretmana je Malu Wilz HYALURONIC MAX3 tretrman sa hijaluronskom kiselinom. Tretman sadrži visoko čiste multikapsulirane hijaluronske kiselin koje intenzivno daju koži hidratantnost i anti age efekt.

Hijaluronska kiselina je prisutna u našoj koži kao i drugim dijelovima našeg tijela. Oko 50% ljudske hijaluronske kiseline je smješteno duboko u dermisu i epidermisu kože i važna je za održavanje količine vode. Biotehnološka obrada za dobivanje hijaluronske kiseline sve je više i više prisutna i primjenjuje se u kozmetičkim proizvodima.

Zbog svoje različite laboratorijske obrade hijaluronska kiselina djeluje na površinu kože, dubinu kože i ima dugotrajno djelovanje, a ujedno se potiče stvaranje nove u tijelu.
Tako visoko moderan tretman daje najbolji rezultat u izgledu dehidrirane kože. Osoba bi trebala nastaviti s kućnom njegom proizvoda na bazi hijaluronske kiseline kako bi imala što duže i bolje rezultate .

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©