Koje tretmane treba raditi u jesen

Jesen je vrijeme kada se bez presinga možemo početi pripremati za sljedeću ljetnu sezonu.Vrijeme s manje sunca odlično je za tretmane koji podrazumijevaju malo agresivniji pristup koži , i koji se inače ljeti ne obavljuju .

Problem hiperpigmentacije savršeno je započeti sada kada je sunca sve slabije.Voćnim kemijskim pilingom koji je nešto blaži od klasičnog kemijskog pilinga kakvi se rade isključivo u dermatološkim ordinacijama ,piling voćnim kiselinama djeluje kao organski ,pospješuje obnovu kolagena u koži,uklanja borice te umanjuje vidljivost izraženih bora.Ublažuje hiperpigmentacije za nekoliko tonova i usporava njihov nastanak te zaglađuje kožu.

Trajno uklanjanje dlaka laserom nova generacija aparata s laserskom pulsirajućom svjetlosti uz pomoć najnovije tehnologije omogućuje bezbolno i dugotrajno uklanjanje dlaka.Dugotrajni učinak postiže se u samo šest tjedana,a prvi se rezultati vide već nakon dvanaest dana,kad tretirane dlačice otpadnu.Epilacija se posebno pogodna za osobe koje imaju problema s uraslim dlačicama,a može se primjenjivati na svim dijelovima tijela.

Crvenilo na licu najbolje se tretira žutom laserskom svjetlosti koja direktno cilja oštećenja za vrijeme laserskog tretmana uklanja kapilare i crvenila kože pretvara se u toplinu,a krvna žila zatvara i nestaje.Tekućina koja okružuje žilu ne apsorbira svjetlost te se na taj način okolna koža ne oštečuje,dakle nema ni mrlja ni ožiljaka.

Permanentni make upa, popularni tretmana koji će vas učiniti lijepom i skratiti vam spremanje za izlazak ili odlazak na posao. Ako želite postići prirodan izgled te naglasiti najbolje na vašem licu dovoljno je da se predbilježite za uslugu i našem stručnjaku kažete svoje želje. S permanentnim make upom možete promijeniti izgled usana i vizualno ih povećati. Također možete naglasiti obrve ili im (ovisno o njihovom stanju i gustoći)izmijeniti oblik.

Za idealne rezultate važni su upornost i dosljednost ,jer iako se to sad tako ne čini,ljeto će stići onako kako je i prošlo za tren.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©