Masaža je najlakši put za postizanje opuštanja i očuvanje zdravlja. Izazvani dodirom, milijuni receptora u koži šalju signale mozgu koji reagira poticanjem lučenja endorfina, hormona sreće i dobrog raspoloženja. Upravo zato masaža snažno djeluje na živčani sustav jer smiruje nervozu i smanjuje razinu štetnih (stresnih) hormona u organizmu. Znamo da je stres, jedan od pratećih problema današnjice od kojeg patimo gotovo svi, ujedno i uzrok mnogih zdravstvenih problema i bolesti u kojima prednjače bolesti hormonalnog i srčano-žilnog sustava. Stoga je masaža odličan prirodni put za rješavanje stresa i prevenciju mnogih bolesti.

Višestruko pozitivno djelovanje

Masažom se poboljšava krvotok, iz lojnih i znojnih žlijezda istiskuju se sekreti, smanjuju se potkožne masnoće i jastučaste nakupine, poboljšava se izmjena tvari, tj. ubrzava dotok hranjivih tvari u tkiva, pojačava oksigenacija tkiva i otjecanje limfe, zbog čega koža dobiva jači tonus, postaje elastičnija te izgleda zdravije i mladenačkije.
O stanju mišića, koji pokreću naše tijelo, uvelike ovise držanje i izgled. Masaža utječe na njih tako da se rastežu i skupljaju, pa postaju čvršći, a ujedno i opušteniji, jer masažom uklanjamo nakupine mliječne kiseline koje dovode do grčeva i bolova u mišićima. Uz to, masaža potiče i olakšava probavu te predstavlja veliku pomoć kao nadopuna, ali i jedan od načina tretiranja određenih stanja.

Različite tehnike za isti cilj

Ovisno o potrebi i željama klijenta, masažom možemo tretirati cijelo tijelo ili samo pojedine djelove (parcijalna masaža).

Švedska ili klasična masaža

Njezin učinak postiže se kombinacijom tehnike laganog dodira, trljanja, gnječenja, lupkanja i trešnje.Masaža počinje laganim glađenjem mišića koje dovodi do opuštanja, a potom se pokreti pojačavaju i pripremaju tijelo za jače postupke kojima se obrađuju svi dijelovi tijela, počevši od perifernih, tj. nogu. Vrlo je bitan i sam ambijent u kojem se masaža izvodi, koji treba odisati mirnoćom i skladom. Učinak masaže svakako upotpunjavaju mirisne esencije koje opuštaju duh i tijelo.

Sportska masaža

Uz nju se često veže pojam jake i bolne masaže što u pravilu i jest. Ovom se tehnikom obrađuje cijelo tijelo, a krajnji joj je cilj postizanje duboke dekontrakcije, tj. opuštanja mišića. Oslobađajući mišiće napetosti poboljšavamo mobilnost zglobova, a time omogućujemo normalnu funkciju određenih dijelova tijela. Učinak sportske masaže duboka je relaksacija, jer osim mišićne dekontrakcije dolazi i do stimulacije živčanog sustava praćenog osjećajem topline.

Hot Stone masaža ili masaža toplim kamenjem

Specijalna vrsta masaže u kojoj se koristi glatko zagrijano kamenje za opuštanje mišića. Kamenje je crni vulkanski kamen koji jako dobro upija i zadržava toplinu. Ovo je prvenstveno vrlo ugodna i relaksirajuća vrsta masaže. Toplina kamenja pomaže pri opuštanju ukoćenih mišića, poboljšava cirkulaciju i umiruje živčani sustav.Kamenje se grije u vodi, najčešće u električnom grijaču sa termostatom, pa se njegova temperatura može mijenjati po volji.Jedinstvena po svojoj tehnici ova masaža omogućava prožimanje termo dinamičkih blagodati vulkanskog kamenja i blagotvornih svojstava eteričnih ulja. Tijekom masaže iz organizma se oslobađa suvišna tekućina i uklanjaju nakupljene toksične tvari.

Četveroručna masaža vrućim kamenjem

Ujednačen rad dva masera pruža nezaboravno zadovoljstvo zahvaljujući pojačanoj eliminaciji toksina. Uklanja sav nakupljen stres te se dodatno opustite vrućim kamenjem koje stimuliraju akupresurne točke na tijelu.

Anti stresna masaža

Dizajnirana da energizira vaše tijelo stimulirajući krvožilni i limfni sustav kombinacijom refleksne masaže stopala,leđa,vrata,lica i glave. Masaža je idealna za poboljšanje cirkulacije, eliminaciju toksina, popuštanje napetosti i duboko opuštanje.

Aura medicinska masaža cijelog tijela i akupresura glave

To je efikasna i ugodna terapeutska tehnika koja u sebi objedinjuje: akupresuru glave, refleksnu masažu i ugodno istezanje. Kombinacijom ovih elemenata tijelo i um se maksimalno regeneriraju i opuštaju. Time se umanjuju sve vrste napetosti i bolnih ukočenosti, povećava elastičnost i vitalnost u cjelokupnom tijelu i psihi.

  • Parcijalna masaža – Trideset minuta intenzivnog rada na problematičnom dijelu tijela.Pravi izbor kod akutnih bolova i umora jer donosi trenutačno olakšanje i popuštanje napetosti.
  • Anti celulitna masaža – 30 min intenzivnog rada na problematičnom dijelu tijela kod masaže se koristi specijalna anti-celulitna krema i ulje.
  • Anticelulitna masaža s kisikom i ozonom – 30 min intenzivnog rada na problematičnom dijelu tijela kod masaže se koristi specijalna ampula i krema sa kisikom,ozonom,l-carnitinom i derivatom soje.

„Detoksikacija je postala vrlo važna u današnje doba kad je sve oko nas puno toksina, a čišćenjem organizma sprečavate nakupljanje toksičnih tvari u tijelu“

Detox masaža i limfna drenaža

Masaža je vrlo ugodan pod određenim pritiskom i ritmom vrši se pritisak na limfne točke i samim time izbacuju se toksini, masnoća,suvišna voda iz organizma

Program za detoksifikaciju DEEP

Program uključuje: Infra Saunu,Detox body scrub, Samozagrijavajući biljni pakung od đumbira,

Detox masaža i limfna drenaža te čaj za detoksifikaciju.Program traje oko 3 h.

Program za detoksifikaciju PURE

Program uključuje: Infra Saunu,Detox body scrub, Detox masaža i limfna drenaža te čaj za detoksifikacij.Program traje oko 2 h.

Infra sauna

Jedinstvena i najbolja metoda da ostanete vitalni i u formi.Odlazak u saunu vraća svježinu tijelu i duhu te prirodnim putem elimenira toksine iz organizma te ujedno pospješuje gubitak tjelesne težine i celulita.

 DETOX BODY SCRUB

Detoksifikacijski piling tijela koji je stručno osmišljen sa pročiščenim eteričnim uljima kao što su eukaliptus, čajevac, limunska trava i naranča koji potpomažu izlučivanje toksina iz kože, a maslinovo ulje poboljšava kvalitetu kože i čini ju čvrščom i glađom.

 BODY PEELING

Nema ništa ljepše od osjećaja kada je koža prodisala te je čista,glatka i mirisna.Koža nakon piliga naprosto je preporođena,te je tek tada spremna upiti hranjive sastojke.

 POISON IVY BODY SCRUB

Anticelulitni piling koji je apsolutan hit kod uklanjanja celulita i pokretanja cirkulacije. Stručno je osmišljen sa pročiščenim eteričnim uljima kao što su ružmarin, grejp te bršljanovo i maslinovo ulje koji vidljivo poboljšavaju kvalitetu kože i čine je čvršćom i glađom.

BOOSTER + BODY SCRUB

Anti – age piling sa kojim će Vaša koža zablistati te će biti izrazito mekana i nahranjena. Stručno je osmišljen sa pročiščenim eteričnim uljim kao što borovnica,melisa.lavanda,ružmarin,limun,grejp koji imaju anti –age djelovanje na kožu, a maslinovo ulje poboljšava kvalitetu kože i čini ju čvršćom, glađom i mlađom.

D – AGE “Kraljevski tretman” Protiv starenja i za učvršćenje kože

Tretman koji pomlađuje, učvršćuje te sprečava nastanak strija. Idealan je za zaštitu tijela od vanjskih štetnih utjecaja, a istovremeno aktivni sastojci krema pružaju koži da je koža nakon tretmana dubinski nahranjena, revitalizirana, svilenkasta, mekana i učvršćena. Efektivno su smanjeni vidljivi znakovi starenja kože borice koje su sitne( dekolte ) slabije su vidljive. Neutralizirana su oštećenja nastala štetnim utjecajem okoliša, potiče se dubinska drenaža tkiva sprječava zadržavanje vode u organizmu te se pojačava elastičnost kože. Tretman sadrži piling cijelog tijela, zagrijavanje u termo deci, masažu cijelog tijela i masaži lica.

New mum

Idealan tretman za trudnice za dubinsko hranjenje kože specijalnim uljem protiv strija.Tretman uključuje piling cijelog tijela i specijalnu masažu za trudnice sa specijalnim uljem protiv strija.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©