Masna koža lica

Čelo i nos vam se sjaje? Imate male crne točkice? To su stalni problemi s kojima se susreću osobe s masnom kožom lica. Prekomjerno lučenje sebuma i loja uzrokuje žlijezda lojnica koja se pojačano aktivira u pubertetu i kod nekih žena pojačanim intenzitetom nastavljaju i dalje, pa i nakon 30 godine sve do menopauze kada počinju raditi manjim intenzitetom.

Kod masne kože jako je važna svakodnevna pravilna njega. Na masnoj koži čestice prašine i smoga se više lijepe, te je obavezna jutarnja i večernja njega lica sa blagim gelom, vrlo je važno da za tretiranje masne kože ne upotrebljavate jake sapune jer se postiže suprotni učinak.Nakon gela obavezno koristiti adstrigentni tonik za lice .
Koristiti piling 1 puta tjedno koji će odstraniti mrtve stanice.nakon pilinga za masnu kožu idealna je maska od gline i hidratantna
Svakodnevno nanosite hidratantnu kremu koja će štititi vašu kožu i hidratizirati ju, hidratantna krema nikako ne smije sadržavati ulje.

Od profesionalnih tretmana idealna je

Mikrodermoabrazija

Idealan tretman za uklanjanje pigmentnih mrlja,ujednačavanje tena, čišćenje i hidratiziranje isušene kože te smanjuje proširene pore i ožiljke od akni.
Ovisno o trenutnom stanju kože potrebno je napravit 2 – 5 tretmana u kontinuitetu. Ovaj tretman može zamijeniti klasičan, higijenski tretman a iznimno je popularan kod svih generacija.Rezultati su odmah vidljivi i fascinantni posebno u kombinaciji sa oxicutanom kisikom za kožu.

Čišćenje lica voćnim enzimama

Tretman voćnim enzimima je alternativa u eksfolijaciji za liječnike i kozmetičare u tretmanu akni, masne kože ili bilo kojeg tipa kože sa začepljenim porama. Enzimi čistog voća otapaju suvišne naslage keratina na površini kože i lagano dilatiraju (šire) otvore pora pa tako olakšavaju čišćenje.

Voćne kiseline glikolna

Kod masne i nečiste kože čiste i smanjuju proširene pore te dovode do općeg poboljšanja tena i smanjenja mogućnosti ponovnih upala.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©