Pravilno počupane savršene obrve

Uredne obrve danas su stvar osobne higijene,kao i depilacija,manikura i pedikura.Obrve možemo koregirati pincetom,voskom,koncem,škaricama i bojom.S pravilo počupanim obrvama možemo koregirati mnoge nepravilnosti na licu kao što su veći nos,premale oči i slično, ali pod uvjetom da poštujemo različite oblike lica.

Blagi luk omekšava četvrtasto lice jer uravnotežuje oštrinu čeljusne kosti.Tavršetak obrva mora biti neupadljiv, a boja samo nijansu tamnija od prirodne.

Ovalnom tipu lica najbolje pristaje oblikovanje obrva koje sljedi njihov prirodan rast.Bez obzira na gustoću i boju,obrve je potrebno dodatno istaknuti olovkom.

Srcolikom licu pristaje izražen luk jer bi mekši lice učinio okruglijim.Boja obrva treba biti nekoliko nijansi tamnija od kose kako bi se naglasili oblik i boja.

Kod okruglog tipa lica oči će vizualno povećati ravne i tanke obrve slabo izraženog luka i svijetlije boje.

Prije čupanja, obrve treba počešljati,a potom čupati dlačicu po dlačicu u smjeru rasta.Na kraju treba počupati dlačice ispod obrva kako bi se dobila čista linija donjeg luka.Ako su rijetke ,treba ih popuniti olovkom ili napraviti trajni maku up obrva , što je fantastično za žene koje nemaju vremena a žele da im obrve uvijek budu ljepe i uredne. Ako pak,imate neuredne obrve koje strše,uzmite škarice i stanjite ih, te možete staviti na njih fiksator kako bi ih ukrotili.

Oblik o boja obrva ne bi smjeli previše odudarati od njihova orirodnog izgleda.Kada je o boji riječ,osnovno pravilo kaže da bi tamnokose žene trebale imati obrve za nijansu svijetlije od boje kose,a svjetlokose za nijansu do dvije tamnije.Većina kozmetičkih kuća u asortimanima ima proizvode za oblikovanje i šminkanje obrva, a postoje i brendovi specijalizirani samo za to područje, kao što su Anastasia Beverly Hills,iza koje stoji kozmetičarka zadužena za obrve zvijezda s holivudske A – liste.Ta se kozmetika može pohvaliti paletom proizvoda prilagođenih za plavuše,tamnokose i crvenokose žene.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©