Pravilnom njegom do lijepih trepavica

Trepavice daju novu perspektivu očima, daju im ljepši oblik i dojam da su oči veće. Upravo zbog toga, većina žena svakodnevno nanose različite vrste maskara i koristi uvijače za trepavice, kako bi upravo postigle dojam gušćih i duljih trepavica, te općenito ljepši izgled.
Jedan od savijeta što možete je da nabavite Serum za trepavice koji možete koristiti sam, bez stavljanja maskare. Nanesite serum ujutro i navečer prije spavanja i već za mjesec dana trebali biste vidjeti značajnu razliku.

Vrlo je bitno skidanje maskare obavezno prije spavanja, kako bi se koža, pa tako i trepavice mogle „odmoriti“ i „disati“. Kada ne biste skidali maskaru prije spavanja, trepavice i njihov korijen bi se isušio.

Kod skidanja je bitno da ne trljate prejako na komadić vate stavite mlijeko ili tonik za čišćenje šminke, zatvorite oči i pritisnite vatu na oči i samo držite 10-ak sekundi, kako bi se maskara lagano otopila, trljanjem ćete samo počupati trepavice.

Šminka ima svoj rok , a maskara je posebno osjetljiva jer se radi o vašim očima. Naime, na četkici maskare vrlo lako se nakupljaju bakterije, koje mogu prouzročiti upale očiju. Također, maskare nakon nekoliko mjeseci upotrebe postaju suhe, ne razmazuju se više kako treba, što znači da i vaše trepavice neće lijepo izgledati. Preporuka je da se maskara mijenja svaka dva mjeseca.

Jedan od profesionalnh tretmana u salonu je minival na trepavicama pogodnost minivala je prvenstveno u tome što se nakon minivala trepavica ne mora stavljati maskara, obzirom da su trepavice lijepo uvijene, pa čak i one najkraće izgledaju i odaju dojam da su duže.Sve žene, bez obzira na životnu dob vole imati lijepe, uvijene trepavice, što se danas postiže uz pomoć posebnih preparata za minival trepavica. Postupak je vrlo jednostavan , ne postoje kontraindikacije, budući da se preparati nanose isključivo na trepavice.Cijena 120 kn

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©