Priprema kože na sunce

Na suncu možemo umjereno uživati bez posljedica, ali kožu treba dobro pripremiti

Vrijeme je ljeta, kupanja i sunčanja. Da bismo se dobro odmorili i uživali u suncu, potrebno je provesti neke pripreme za tijelo. To se posebno odnosi na našu kožu koja je najizloženija sunčevim zrakama. Pripremu možemo vršiti izvana – primjenom zaštitnih sredstava, i iznutra – pomoću dodataka prehrani.

Važno je znati da se zaštitno sredstvo treba nanijeti na kožu 20 minuta prije izlaganja suncu, te ga obnavljati svaka dva sata i nakon kupanja.

Upotreba pilinga prije i za vrijeme ljeta je najbolji način da postignete ujednačeno tamnjenje, paralelno koristeći kreme sa zaštitnim faktorom prije samog sunčanja.Piling omogućuje da naša kože izgleda najbolje što može. Pomoću blagotvornih granula uklanja mrtve stanice, daje koži sjajan i zdrav izgled, a istovremeno pomaže da apsorpcija hranjivih tvari iz mlijeka i losiona za tijelo bude što bolja i učinkovitija. Jedna od najvažnijih priprema kože za ljeto, sunce i more je upravo korištenje pilinga.

Zabluda je da se nakon što dobijete osunčani ten, uz piling skida brončana put. Dapače, kako bi održali zdravu kožu i sjaj za lice odaberite nježni piling. Nakon sunčanja idealni su oni koji se nanose poput maske. Za tijelo je bolji piling koji sadrži eterična ulja jer ona ne isušuju kožu i dodatno joj omogućuju elastičnost.

Ako želite biti preplanuli za rođendan, tulum, vjenčanje idealno rješenje je špricanje i dobit ćete preplanuli ten za 4 minute. Tijelo se poprska tekućinom koja pobuđuje aminokiseline u koži i ona tamni. Proizvod je 100 % prirodan dobiven od šećerne trske koja se veže za bjelančevine u površinskom sloju kože dajući poticaj za prirodnu i dugotrajnu preplanulost. Intenzitet boje može se prilagoditi različitim namjenama i boja odgovara svim tipovima kože. Rezultat je lijepa i prirodna brončana boja kože maksimalan intenzitet boje postiže se za 1 sat. Boja ne ostavlja mrlje ni neugodan miris, boja traje do tjedan dana nema kontraindikacija kao kod UV zračenja.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©