Priznati svjetski savijeti za njegu kože

Stavljanje hladnih stvari na oči smanjit će nadutost i podočnjake. Vrećice crnog čaja učinit će čuda.

Za vrijeme spavanja hormon kortizol, koji uzrokuje upale kože, na najnižoj je razini, a endorfin i hormoni rasta, koji liječe, na najvišoj. Zbog toga osam sati sna nije nikako beskorisno potrošeno vrijeme, već nezamjenjiv recept za zdravlje i ljepotu vaše kože.

Hrana bogata omega tri masnim kiselinama poput lososa i oraha produžuje mladolikost kože, odnosno odgađa znakove starenja.

Mnoge žene pažljivo njeguju lice, ali zaborave ruke koje često odaju godine. Isti sastojci protiv starenja koje koristite za lice dobri su i za sprečavanje tamnih mrljica na rukama.

I masna, aknama sklona koža treba hidrataciju. Suhoća samo pogrošava nepravilnosti kože. Na tržištu je mnogo bezuljnih prozivoda koji dokazano pomažu.

Krema sa zaštitnim faktorom i izbjegavanje izloženosti suncu osnova su prevencije tamnih mrlja po licu i neujednačenog tena. Imate li već taj problem koristite proizvode koji sadrže kombinaciju slatkog korijena, antioksidansa i retinola.

Koža oko očiju je vrlo tanka i suha zbog čega su kapilari na tome dijelu puno vidljiviji. Svakodnevno je hidratizirajte kremom za područje oko očiju i koža će biti mekana, kapilari skriveni, a vi ćete izgledati mlađe.

Kreme za sunčanje koje sadrže agense za suzbijanje pigmentacije poput soje, pomažu i protiv stvaranja tamnih tragova koji inače ostaju nakon prištića

Antioksidansi su bitni saveznici u njezi koži, ali i u prehrani. Namirnice bogate antioksidansima kao što su borovnice i nar smiruju kožne upale i bore se protiv slobodnih radikala

Za lijepu i zdravu kožu zaslužno je i pozitivno stanje uma. Razmišljate li pozitivno lakše ćete se riješiti prištića, bora i ostalih nepravilnosti. S druge strane, negativni životni stavovi donijet će bore i suhu, osjetljiviju kožu.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©