Problem nazolabijalnih bora

Koža gubi čvrstoću zbog gravitacije i atrofije mišića. Većina mišića lica direktno je povezana s kožom. Kad se mišići rastegnu, rasteže se i koža, koja ih prati jer se zapravo prilagođava mišićima, a ne obrnuto,tada dolazi do boranja kože.Svakodnevna gimnastika lica najprirodniji je načinom održavanja mladenačkog izgleda.Redovitim vježbanjem održavamo oblik mišića, povećavamo i učvršćujemo atrofirani mišić i postižemo punoću lica koju ono s godinama gubi. A budući da je koža izravno vezana za mišiće, i koža lica postaje glatkija, napetija, bore nestaju ili se smanjuju, a izraz cijelog lica postaje mekši i mlađi.Možete si nabaviti knjigu“gimnastika lica“ i vježbati kod kuće.
Jedan od najnovijih tretmana je T-shoch to je kozmetički medicinski tretman koji se koristi za poboljšanje tonusa mišića, ali i za bolji protok limfe i izlučivanje toksina i štetnih tvari, te za bolju cirkulaciju.

Riječ je o trakama koje se postavljaju na lice usmjeru limfnih žila, potiču dreniranje tekućina, izlučivanje toksina i opuštaju napete mišiće, a svoje su djelovanje potvrdile u fiziklanoj medicini gdje je metoda poznata pod nazivom K-tape. K-tape (ili kinezio taping) posljednjih godina postao je popularna metoda, najprije u fiziklanoj medicini, a od nedavno i u kozmetičkim tretmanima. U fiziklanoj medicini koristi se za liječenje sportskih ozljeda pri čemu donosi trenutno olakšanje i brze obnove mišićne strukture.

Face tapingom postavljamo trake u smjer Langerovih linija tj. linija napetosti kože koje ovise o rasporedu kolagenskih vlakana u dermi, čija se otpornost i elastičnost s vremenom smanjuje.Učinak postignut Face Tapingom dodatno se poboljšava specijalnom Phisioroulage masažom koja djeluje na opuštene dijelove lica. Masažom se potiče cirkulacija i djeluje na povratak volumena mišića koji znamo da su izravno povezani s kožom.

Krajni rezultat je zaglađena površina kože ujednačene boje, te poboljšane strukture i funkcije svih slojeva kože o kojima ovisi njena elastičnost, čvrstoća i hidratiziranost.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©