Problem opuštenih mišića na licu

Žene su često u zabludi misleći da estetska kirurgija rješava sve, pa se nakon takvih zahvata nanovo zapuste. Lice koje je tretirano kirurški, a zatim nije njegovano, vrlo se lako prepoznaje.

Samo estetska kirurgija nije dovoljna, što je i tržište pokazalo, pa su žene sve sklonije cjelovitijem pristupu zdravlju i ljepoti.

Koža gubi čvrstoću zbog gravitacije i atrofije mišića. Većina mišića lica direktno je povezana s kožom. Kad se mišići rastegnu, rasteže se i koža, koja ih prati jer se zapravo prilagođava mišićima, a ne obrnuto,tada dolazi do boranja kože.Svakodnevna gimnastika lica najprirodniji je načinom održavanja mladenačkog izgleda.Redovitim vježbanjem održavamo oblik mišića, povećavamo i učvršćujemo atrofirani mišić i postižemo punoću lica koju ono s godinama gubi. A budući da je koža izravno vezana za mišiće, i koža lica postaje glatkija, napetija, bore nestaju ili se smanjuju, a izraz cijelog lica postaje mekši i mlađi.Možete si nabaviti knjigu“gimnastika lica“ i vježbati kod kuće.

Uz tremane i gimnastiku lica, za održavanje mladenačkog izgleda važne su i druge navike poput pijenja dovoljnih količina vode. “Svakodnevno je potrebno piti barem 2 litre tekućine jer se tako održava i potrebna vlažnost kože.

Jedan od profesionalnih tretmana u salonu je Aparativna Gimnastika lica koja radi na principu elektrostimulacija mišića, kojom potičemo mišiće lica na rad. Naime mišići lica se sa godinama opuštaju, samim tim lice djeluj opuštenije, umornije.

Elektrostimulacijom stimuliramo dubinske mišiće lica, a samim time dobijemo efekt zategnutijeg, vedrijeg i mlađeg lica. Savršeni rezultati se postižu u kombinaciji sa elektroporacijom za lice koja radi na principu jontoforeze što znači da aplicira preparat dubinski pod kožu, te stimulira rad površinskih mišića i time postižemo blic – efekt na licu. Tretman je vrlo ugodan, rezultat je odmah vidljiv nakon prvog tretmana te lice djeluje zategnuto i svježe.Cijena 250 kn.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©