AHA kiseline kemijski piling

Voćne kiseline imaju višestruko i blagotvorno djelovanje na keratolitičko djelovanje, tj. pospješuju ljuštenje i odstranjivanje odumrlih stanica te stimuliraju obnavljanje i regeneraciju kože,dehidriranoj (isušenoj) koži vraćaju vlažnost i vitalnost, uklanjaju sitne površinske bore i smanjuju duboke, izbljeđuju pigmentacijske mrlje i ožiljke od akni te kod masne i nečiste kože čiste i smanjuju proširene pore te dovode do općeg poboljšanja tena i smanjenja mogućnosti ponovnih upala.

Opis tretmana

Od svih hidroksilnih kiselina (AHA), glikolna kiselina pokazala je najbolje rezultate na ljudskoj koži, zahvaljujući svojim malim molekulama koje imaju brzu moć penetracije, te u kratkom vremenu postižu svoju funkciju. Lokalna aplikacija glikolne kiseline, koja ima funkciju pilinga, uklanja s kože mrtve stanice i na taj način postižu se slijedeći rezultati:

  • poboljšava se vlažnost kože
  • daje mlađi izgled
  • površinski sloj kože postaje mekši
  • smanjuje se stvaranje komedona
  • poboljšava se stanje kod aknaste kože
  • koža postaje elastična

Glikolna kiselina dozvoljava stanicama koje su vitalne i hidratantne, da ponovo dođu na površinu, jer su oslobođene od mrtvih stanica.

Kandidati

Glikolna kiselina poboljšava izgled svih tipova kože, a posebno je namjenjena: suhoj i dehidriranoj koži, masnoj i nečistoj koži, koži s borama kao i kožama sa znakovima starenja protiv tamnih mrlja nastalih sunčevim djelovanjem, za obnavljanje elastičnosti kože i vitalnosti stanica kao i obnavljanje elastina i kolagena.

Programi

Tretman voćnim kiselinama možemo raditi samostalno u kuri od 10 tretmana ili uz jedan od aparativnih tretmana njege lica. Izgled kože nakon jedne kure znatno je poboljšan, blistava je i zategnuta, vraća joj se prirodna boja, ožiljci i mrlje puno su bljeđi.
Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se količina tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©