Caviar Gold Colagen booster

Tretman je namijenjen intenzivnoj njezi kože, za obnavljanje i revitalizaciju stanica. Sadrži koncentrat kavijara koji je stanični aktivator koji jača tkivo, te ekstrakt morskih algi, lipide, proteine, aminokiseline koji sprječavaju prerano starenje kože, te je obogaćen mineralima, kalij, magnezij, cink i jod. Nakon tretmana koža je dubinski obnovljena, zategnuta i nahranjena. Kavijar i ekstrakt algi povoljna su i efikasna kombinacija koja koži daje svježinu, vitalnost i dovodi je u optimalni balans. Čak i koži koja je pogođena snažnim stresom.

Opis tretmana

Kolagen je vrlo važan sastojak kože, čini čak 70% kože. To je vlaknasta bjelančevina prisutna u svim vezivnim i potpornim strukturama kože i u hrskavici. Nastaje u fibroblastima, posebnim stanicama koje su smještene u dermisu. Molekula kolagena ima veliku molekularnu težinu, sastavljena je od raznih aminokiselina od kojih najviše ima glicina, prolina, hidroksiprolina.
Kolagen u kozmetičkim kremama i gelovima, nanesen na kožu, zbog veličine svoje molekule ne može prodrijeti kroz barijeru epidermisa i dospjeti do dermisa.
No u rožnatom sloju djeluje hidratizirajuće, kao ovlaživač površinskog sloja i time poboljšava prirodni faktor hidratacije kože (NMF). Osim što ima veliku sposobnost privlačenja i zadržavanja vode, kolagen zaglađuje kožu i ublažava eventualne iritacije kože.
Luksuzni tretman čiji su glavni sastojak, zlato, već stoljećima koristi u kozmetičkim proizvodima. Sofisticirane nove aktivne čestice zlata u kombinaciji s jedinstvenim ekstraktima kavijara i kolagena regeneriraju zahtjevnu kožu i vidno pomlađuju.

Kandidati

Caviar Gold Colagen booster tretman je više nego poželjan za zreliju i suhu kožu.

Nakon tretmna

Koža je vidno osvježena i nahranjena i djeluje zdravije .Nakon tretmana osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Isto tako moguće je nakon tretmana nanijeti make-up.

Programi

Tretman Caviar Gold Colagen booster možemo raditi samostalno ili uz jedan od aparativnih tretmana njege lica. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se količina tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©