Čišćenje koža s kisikom i glikolnom

Kisik pomaže kod regeneracije kože,djeluje protuupalno,potiče prirodno stvaranje kolagena i elastina te djeluje protiv starenja kože,obnavlja kožu.Metoda koju Vam preporučujemo je originalna metoda prof.Ardenna koja se temelji na pomanjkanju kisika u cijelom tijelu a tako i na koži. Glikolna kiselina stimulira obnavljanje i regeneraciju kože, izbljeđuju pigmentacijske mrlje i ožiljke od akni te kod masne i nečiste kože čisti i smanjuje proširene pore te dovodi do općeg poboljšanja tena i smanjenja mogućnosti ponovnih upala.

Opis tretmana

Narušena stanična barijera kože,hormoni,stres pojačana osjetljivost i smanjena otpornost prema unutarnjim i vanjskim čimbenicima. Zanemarimo li ove činjenice, i k tome upotrijebimo neprimjerene proizvode ili neodgovarajuće tretmane, koža će vrlo brzo izgubiti balans i vitalnost. To je znak da moramo nešto poduzeti.

Višestruko i blagotvorno djelovanje

  • ima keratolitičko djelovanje, tj. pospješuju ljuštenje i odstranjivanje odumrlih stanica epiderme (površinskog sloja kože)
  • stimulira obnavljanje i regeneraciju kože
  • dehidriranoj (isušenoj) koži vraćaju vlažnost i vitalnost
  • uklanja sitne, površinske bore i smanjuju duboke
  • izbljeđuje pigmentacijske mrlje i ožiljke od akni
  • kod masne i nečiste kože čisti i smanjuje proširene pore te dovode do općeg poboljšanja tena i smanjenja mogućnosti ponovnih upala

Kandidati

Tretman s kisikom i glikolnom kiselinom idealni su za masnu,aknastu i nečistu kožu,te kod debelih i pušačkih koža. Jesen i zima idealno su vrijeme za obnavljajuće, regenerativne tretmane, a takav je i tretman glikolnom kiselinom i kisikom.Za vrijeme odlaska na tretmane treba izbjegavati solariji i izlaganje kože suncu.Obavezno koristiti zaštitini faktor 50.

Programi

Tretman kisika i glikolne kiseline možemo raditi samostalno ili u kombinacija s mikrodermoabrazijom ,rezultati su odmah vidljivi i fascinantni .Izgled kože nakon tretmana znatno je poboljšan, blistava je i zdravija, vraća joj se prirodna boja, ožiljci i mrlje puno su bljeđi.

Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se količina tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©