Coaxmed SKIN TITE

Kombinacija 3D radiofrekvencije, mikroiglica i vakuma.

Monopolar 3D radiofrekvencija ulazi u dermis, mikroiglice otvaraju kožu, aktivan sastojak ulazi dublje u kožu te stimulira prirodnu proizvodnju kolagena i elastina. Vakum potiče mikrocirkulaciju, limfnu drenažu i smanjuje podbulost. Ova tehnologija bazirana na dermaroleru tj. valjku s iglicama, koji radi mikroskopska oštećenja kože pomoću plazme. Radio valovi stvaraju plazmu u cilju zamjene starog kolagena za novi kolagen. Iz svake iglice nastaje plazma koja oštećuju površinu kože i ispod kože kako bi nastao novi kolagen, vakum nam pomaže da mikroiglice ulaze dublje u tkivo i da je tretman bezbolan.

Opis tretmana

Tehnologija se temelji na primjeni iglica koje idu do 2.5 mm ispod kože te ispuštaju 3D radio valove ispod kože u svrhu zatezanja, pomlađivanja i oblikovanja kože. Ujedno se stvara novi kolagen, smanjuju pore, bore i ožiljci. Velika je prednost mogućnost regulacije ne samo snage, već i trajanja 3D radio valova koji su ključni za odlične rezultate. Zahvaljujući regulaciji dubine oštećenja ispod površine kože, moguće je djelovati na sva 3 sloja kože te najtemeljitije pomladiti kožu.
Ovdje je riječ o 3D pomlađivanju. Kod 3D pomlađivanja djeluje se na sva 3 sloja kože. Nastala oštećenja ispod površine kože zamjene se novim kolagenom.

Skin Tite daje odlične razultate za :

  • Ublažavanje i smanjenje bora
  • Zatezanje kože
  • Pomlađivanje
  • Liječenje akni
  • Apsorpciju vitamina
  • Smanjenje pora,bora,strija i ožiljaka

Oporavak

Nakon tretmana lice će biti blago crveno, a koža na dodir će biti toplija nego obično. Ovo je normalna reakcije kože oporavak je najčešće od 2 do 5 dana, što je individualno Naši kozmetolozi će vam propisati odgovarajuću njegu kože koje se trebate pridržavati.

Mjere opreza

Nakon tretmana preporučujemo izbjegavanje sunca i solarija i jako je bitna hidratizacija kože. Skin Tite koristi sterilne jednokratne mikroiglice kako bi se omogućila najsigurnija moguća njega i tako izbjegle bakterijske, gljivične i ostale infekcije.

Kontraindikacije

Skin Tite se ne može raditi kada je:

  • Herpes
  • Otvorena rana
  • Acne vulgaris
  • Karcinom

Programi

Stručno osoblje Beauty centra Božica odabrat će najbolji program za potrebe vaše kože. Ne postoji jedan najbolji tretman koji rješava sve probleme, već kombinacije raznih tretmana, što na kraju daje najbolje rezultate. Pojedini tretmani djeluje najbolje na pojedine probleme i upravo tim kombiniranjem postižemo najbolje rješenje problema. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se vrsta tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©