COOLSHAPE – Zaleđivanje masnoće

Kombinacija cryoliposculpa i elektrostimulacije

Riječ je o hlađenju tkiva, masno tkivo se na odabranim mjestima zamrzne na točno određenoj temperaturi. Za to vrijeme masne stanice se kristaliziraju i raspadaju, potom se postupno izlučuju iz organizma sljedećih nekoliko tjedana. Masne stanice su vrlo osjetljive na hladnoću. Vakumski aplikator uzrokuje povećani krvni tlak u odabranom području, stoga klijent ne osjeća hladnoću. Metoda je u potpunosti bezbolna. Elektrostimulacija potiče mišiće na rad.Stoga sada sa zadovoljstvom možemo reći da imamo idealno rješenje za sve vas koji biste željeli brzo i bezbolno odstraniti masne naslage na pojedinim dijelovima tijela.

Opis tretmana

Prije terapije koža se zaštiti gelom i specijalnom pamučnom gazom. Nema opasnosti za okolno tkivo. Masne stanice su vrlo osjetljive na hladnoću, pa se stoga i tretiraju samo područja tijela s kojih se želi ukloniti njihov višak. Metoda je u potpunosti bezbolna. Cryo terapija je iznimno inovativna, jer osim izlučivanja masnih stanica, poboljšava tonus kože.Naziv metode govori nam da je riječ o hlađenju: cryo – led, lipolysis – raspadanje masnih stanica. Masno tkivo se na odabranim mjestima zamrzne na točno određenoj temperaturi na 50 minuta. Za to vrijeme masne stanice se kristaliziraju i raspadaju. Potom se postupno izlučuju iz organizma sljedećih nekoliko tjedana.
Riješite se masnih naslaga na trbuhu, “jahaćih hlača” na bedrima, “jastučića” na koljenima i leđima… tvrdokornog sala koje ne želi nestati ni vježbanjem ni dijetama. Cryoliposculp je zamjena za kiruršku liposukciju

Kandidati

Tretman Coaxmeda za tijelo nema dobne granice od koje se kreće. Tretman nije zamjena redovitom vježbanju i zdravoj prehrani.Tretman ne preporučamo ljudima koje muče bolesti srca ili krvožilnog sustava, imaju ugrađen pacemaker, boluju od tromboze, trebaju transplantacije organa, ženama koje su trudne ili doje te pojedincima s metalnim protezama ili bilo kojom ozbiljnom bolešću.

Nakon tretmana

Nakon tretmana koža je crvena . Osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Period oporavka nije potreban. Ne osjećate bol niti nelagodu. Uz vježbanje, prehranu i unos 2 litre vode vrlo je bitno obratiti pažnju na unos ugljikohidrata kada se ide na tretmane.Prvi rezultat od tretmana dolazi za 3 tjedna sljedeći tretman na toj zoni treba se ponoviti za 4 tjedna.

Programi

Stručno osoblje Beauty centra Božica odabrat će najbolji program za potrebe vaše kože. Ne postoji jedan najbolji tretman koji rješava sve probleme, već kombinacije raznih tretmana, što na kraju daje najbolje rezultate. Pojedini tretmani djeluje najbolje na pojedine probleme i upravo tim kombiniranjem postižemo najbolje rješenje problema. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se vrsta tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©