Dermapen mikroiglice

Dermapen je proizvod od Švicarskog proizvođača koji ima sve potrebne certifikate za sigurnost klijenta i terapeuta. Dermapen je osmišljen za pomlađivanje kože prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože. Dermapen terapija mikroiglicama je savršeno rješenje koje doskače izazovima današnjeg životnog stila tako da obnavlja kožu i time postižete svježiji izgled u svakoj prilici. Tretmani s mikroiglicama potiču kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju te smanjuju izraženost ožiljaka,pora i strija.

Opis tretmana
Dermapen sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira, te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat. Za razliku od drugih proizvoda s mikroiglicama, Dermapen ima poseban vertikalni kut uboda mikroiglicama koji pospješuje efekt i pruža ravnomjerniju i sigurniju metodu i time se smanjuje mogućnost oštećenja kože. Ujedno, zbog vertikalnog kuta uboda mikroiglicama se može sigurnije i bolje tretirati teško dostupna mjesta (oko očiju, nosa i usana). Automatizirani pokreti minimiziraju bol i neugodu, a ujedno osiguravaju brže vrijeme oporavka.
Mikroiglice, čija se dužina može podesiti, izazivaju vertikalne ubode na koži pod 90 stupnjeva te površinsko oštećenje kože koje potiče njenu obnovu. Na taj način stimulira se proliferacija kolagena u fibroblastima, stanicama koje su zaslužne za proizvodnju tvari esencijalnih u zarastanju kože, i tako se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje.

Dermapen daje odlične razultate za :
• Ublažavanje i smanjenje bora
• Ublažavanje raznih ožiljaka (akne, operacija, opekotine…)
• Pomlađivanje
• Zatezanje kože
• Apsorpciju vitamina, lijekova i ostalih aktivnih nutrijenata
• Ublažavanje strija

Priprema prije tretmana:
Prije samoga tretmana potrebno je ukloniti šminku i jake kreme za lice. Netom prije upotrebe Dermapena, koža se dezinficira.Zatim slijedi enzimatski peeling koji skida rožnati sloj, da preparati brže i efikasnije prodiru u podkožje.Zatim stavljamo anestetik kako bi rezultat bio što ugodniji. Netom prije tretmana lice se dezinficira, a tretman započinje nanošenjem aktivne ampule ovisno o problematici kože.Ampule su ujedno od Švicarskog proizvođača a u ponudi imamo ampule koje riješavaju različitu problematiku kao što su:
Akne, Regeneracija, Izbjeljivanje ,Lifting kože i Edemi protiv podočnjaka. Kružnim i horizontalnim pokretima mikroiglice će prodrijeti u kožu i potaknuti stvaranje kolagena. Nakon tretmana nanosi se maska sa velikim postotkom hijalurona Max 3D da smiri i hidratizira kožu. Za najbolje rezultate, potrebno je ponoviti tretman svakih 2-4 tjedana, a potrebno je od 3 -6 tretmana.

Oporavak
Nakon tretmana lice će biti crveno i upaljeno, a koža na dodir će biti toplija nego obično. Ovo je normalna reakcije kože a nakon 24 sata koža će se posve normalizirati. Naši kozmetolozi će vam propisati odgovarajuću njegu kože koje se trebate pridržavati da bi izbjegli moguće upale.

Mjere opreza
Nakon tretmana preporučujemo izbjegavanje sunca i solarija i jako je bitna hidratizacija kože. Dermapen koristi sterilne jednokratne mikroiglice kako bi se omogućila najsigurnija moguća njega i tako izbjegle bakterijske, gljivične i ostale infekcije.

Kontraindikacije
Dermapen se ne može raditi kada je:
Herpes
Otvorena rana
Acne vulgaris
Karcinom

Programi
Stručno osoblje Beauty centra Božica odabrat će najbolji program za potrebe vaše kože. Ne postoji jedan najbolji tretman koji rješava sve probleme, već kombinacije raznih tretmana, što na kraju daje najbolje rezultate. Pojedini tretmani djeluje najbolje na pojedine probleme i upravo tim kombiniranjem postižemo najbolje rješenje problema. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se vrsta tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©