Detox

Nedostatak sunca i svježeg zraka, manje kretanja i više sjedenja, kalorična hrana,… te i druge „zimske navike“ koži oduzimaju sjaj i svježinu, neophodnu vodu, ističu bore, potiču slabljenje tonusa kože. Posljedice nisu vidljive samo na licu već i na tijelu. Potreban je DETOX lica i tijela –tretman za umornu i beživotnu kožu.

Opis tretmana

Tretman za lice izvode se proizvodima koji sadrže visoku koncentraciju antioksidanata kao što su vitamini A, C, E i biljne enzime. Ovi proizvodi ne sadrže parabene i mineralna ulja. Poslije tretmana koža je osvježena, bore i fine linije su manje, koža djeluje zdravo i svježe, a zbog poticanja izlučivanja štetnih tvari iz tijela poboljšano je ukupno zdravlje.
Proizvodi sadrže nove aktivne sastojke:

  • Cider vinegar (Prirodna jabučna kiselina koja poboljšava staničnu barijeru kože)
  • Sulforaphane (Sulforaphane je neizravno antioksidans. Za razliku od izravnog antioksidansa poput vitamina C ili E, tvar neutralizira slobodne radikale koji aktiviraju enzime. Ovaj antioksidans dobiven je iz povrća poput brokule, cvjetače ili vrtne salata. Ovaj aktivni sastojak aktivira detoksifikacijski proces i štiti kožu od svih štetnih vanjskih utjecaja. Novi aktivni sastojak održava svjež i zdrav izgled kože).
  • Purisoft (Purisoft se dobiva iz sjemenki Moringa oleifera, stabla koja raste u Indiji. Purisoft daje koži sjaj i mladenački izgled).

Kandidati

Svima, bez obzira na životnu dob koji su izloženi stresu i štetnim vanjskim i unutarnjim djelovanjem što se očituje prijevremenim starenjem, pojavom bora, dehidracije itd.
Visoko koncentrirane anti-stres supstance vraćaju koži dobar izgled i osiguravaju zaštitu od loših utjecaja. Vitamini i minerali štite od slobodnih radikala čime se produžuje vitalnost naših stanica.

Nakon tretmna

Koža je vidno nahranjena i djeluje zdravije .Nakon tretmana osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Isto tako moguće je nakon tretmana nanijeti make-up.

Programi

Tretman Detox možemo raditi samostalno ili uz jedan od aparativnih tretmana njege lica. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se količina tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©