Gimnastika lica

Gimnastika lica je elektrostimulacija mišića, kojom potičemo mišiće lica na rad. Naime mišići lica se sa godinama opuštaju, samim tim lice djeluj opuštenije, umornije.
Elektrostimulacijom stimuliramo dubinske mišiće lica, a samim time dobijemo efekt zategnutijeg, vedrijeg i mlađeg lica. Savršeni rezultati se postižu u kombinaciji sa T-shock tretmanom i elekrotoporacijom Mini Lifting lica.

Elekrotoporacija Mini Lifting lica

Radi na principu jontoforeze što znači da aplicira preparat dubinski pod kožu. Stimulira rad površinskih mišića i time postižemo blic – efekt na licu. Tretman je vrlo ugodan, rezultat je odmah vidljiv nakon prvog tretmana te lice djeluje zategnuto i svježe.

Opis tretmana

Žene su često u zabludi misleći da estetska kirurgija rješava sve, pa se nakon takvih zahvata nanovo zapuste. Lice koje je tretirano kirurški, a zatim nije njegovano, vrlo se lako prepoznaje. Samo estetska kirurgija nije dovoljna, što je i tržište pokazalo, pa su žene sve sklonije cjelovitijem pristupu zdravlju i ljepoti.
Koža gubi čvrstoću zbog gravitacije i atrofije mišića. Većina mišića lica direktno je povezana s kožom. Kad se mišići rastegnu, rasteže se i koža, koja ih prati jer se zapravo prilagođava mišićima, a ne obrnuto,tada dolazi do boranja kože.Svakodnevna gimnastika lica najprirodniji je načinom održavanja mladenačkog izgleda.Redovitim vježbanjem održavamo oblik mišića, povećavamo i učvršćujemo atrofirani mišić i postižemo punoću lica koju ono s godinama gubi. A budući da je koža izravno vezana za mišiće, i koža lica postaje glatkija, napetija, bore nestaju ili se smanjuju, a izraz cijelog lica postaje mekši i mlađi.Možete si nabaviti knjigu“gimnastika lica“ i vježbati kod kuće.

Kandidati

Gimnastiku lica preporučujemo osobama od 30-te godine ili u trenutku kada ste primijetili gubitak elastičnosti i pojavu nazolabijalnih bora te se sugerira za sve tipove i stanja kože

Gimnastiku lice ne preporučujemo osobama:

  • s kožnim oboljenjima, atopijskim dermatitisom, neurodermitisom, psorijazom
  • koje imaju rak kože
  • kod otvorenih rana i opekotina.
  • kod osoba koje imaju facialis

Nakon tretmana

Nakon tretmana koža je blago rumena. Osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Isto tako moguće je nakon tretmana nanijeti make-up.

Programi

Stručno osoblje Beauty centra Božica odabrat će najbolji program za potrebe vaše kože. Ne postoji jedan najbolji tretman koji rješava sve probleme, već kombinacije raznih tretmana, što na kraju daje najbolje rezultate.
Pojedini tretmani djeluje najbolje na pojedine probleme i upravo tim kombiniranjem postižemo najbolje rješenje problema. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se vrsta tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©