HYALURONIC MAX3 hijaluronska kiselina

Tako visoko moderan tretman daje najbolji rezultat u izgledu dehidrirane kože. Koža ima svoje prirodne mehanizme i tvari uz pomoć kojih zadržava količinu vode potrebnu za odvijanje vitalnih funkcija. Među tim tvarima je i hijaluronska kiselina, važan sastojak vezivnog tkiva.

Opis tretmana

Tretman sadrži visoko čiste multikapsulirane hijaluronske kiseline koje intenzivno koži daju hidratantnost i anti age efekt.
Hijaluronska kiselina je prisutna u našoj koži kao i drugim dijelovima našeg tijela. Oko 50% ljudske hijaluronske kiseline je smješteno duboko u dermisu i epidermisu kože i važna je za održavanje količine vode. Biotehnološka obrada za dobivanje hijaluronske kiseline sve je više i više prisutna i primjenjuje se u kozmetičkim proizvodima.
Zbog svoje različite laboratorijske obrade hijaluronska kiselina djeluje na površinu kože, dubinu kože i ima dugotrajno djelovanje, a ujedno se potiče stvaranje nove u tijelu.
Molekula hijaluronske kiseline ima izvanrednu sposobnost privlačenja i zadržavanja velike količine vode, osim toga hijaluronska kiselina potiče proizvodnju kolagena, pomaže koži da ojača svoje prirodne obrambene sposobnosti, ima i protuupalna svojstva i pospješuje cijeljenje ožiljaka i oštećenja.
Usporedno sa starenjem postupno se smanjuje količina hijaluronske kiseline u našem organizmu. Taj proces počinje već oko 25.-te godine života. Nakon 60. –te godine u našem vezivnom tkivu ostaje tek oko 10% hijaluronske kiseline. Idealna su pomoć koži da se pripremi za ljeto i stvori rezerve vode potrebne protiv isušivanja izazvanog sunce, vrućinom, vjetrom, kao i nakon ljeta kad je koži potrebno pomoći da se oporavi od oštećenja.

Kandidati

Hijaluron je više nego poželjan za sve životne dobi i za sve tipove i stanja kože

Nakon tretmna

Koža je vidno osvježena i nahranjena i djeluje zdravije .Nakon tretmana osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Isto tako moguće je nakon tretmana nanijeti make-up.

Programi

Tretman hijaluronom možemo raditi samostalno ili uz jedan od aparativnih tretmana njege lica, a najbolje efekte postižemo u seriji od nekoliko tretmana koje obavljamo u razmaku od 7 dana pri čemu postižemo najvidljivije efekte u odnosu na hidratizaciju kože, ublažavanje finih linija i bora i mekoću kože. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se količina tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©