Intraderma

Intraderma je tretman koji trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva. Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja, tu je također i nevidljivi rezultat: stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što dulje zadrži mladoliki izgled. Zbog svojih iznimnih rezultata, dobio je nadimak – nekirurški Lifting . Koža postaje napetija, elastičnija, glađa i ljepšeg izgleda te djeluje na sve tipove i stanja celulita.Već nakon prvog tretmana se vidi promijena.

Opis tretmana

Intraderma je doista odličan aparat za učvršćenje kože i riješavanje celulita te je najpametniji aparat od svih aparata ikada.Jer sa tretmanom riješavamo korijen problema a ne simptom.Sa toplinom prodiremo do zadnjih slojeva kože, gdje su prirodno smješteni kolagen i elastin. Toplina zatim utječe na njihovo skupljanje, uslijed čega dolazi do prirodnog zatezanje.Termalni učinak tehnologije potiče mehanizam obnove stanica te djeluje na kolagen i elastin, poboljšavajući izgled kože, ton i svjetlinu kože lica. Povećana temperatura djeluje na masne stanice celulit te također stimulira prokrvljenost područja, čime se dovodi više kisika i hranjivih tvari za oporavak. Još jedna prednost pojačanog krvotoka je pojačani limfni protok, što pomaže u otklanjaju toksina i štetnih tvari.

Prednost intraderme:

Intraderma je definitivno aparat 21.stoljeća, a svatko tko ga isproba, shvati kako učvršćena i oblikovana koža tijela više nisu rezervirane samo za top manekenke i sportašice.Najmočniji i najjači aparat svemirskog izgleda i Izraelske tehnologije sa svim certifikatima za siguran rad za klijenta i djelatnika.

  • Aparat u sebi ima sigurnosni mijerač temperature
  • Rezultati su i nakon završene kure
  • Za ljude koji nemaju vremena a žele što brže rezultate
  • Nominiran za najbolji aparat u svijetu za radiofrekfentnu tehnologiju

Potrebno je 4 – 8 tretmana na tretman se dolazi 1x tjedno, te su tretmani vrlo ugodni.

S Intradermom tretmanom:

  • Zatežemo i pomlađujemo kožu tijela
  • Stimuliramo proizvodnju novog kolagen
  • Izvodimo lifting ruku i leđa
  • Zatežemo trbuh,bedra,stražnjicu
  • Smanjivanje celulita svih tipova

Kandidati

Tretman Intraderma za tijelo nema dobne granice od koje se kreće. Nakon poroda nastaju jaka oštećenja vezivnog tkiva na trbuhu koji se deformira uz višak kože i masnih naslaga. Kod izvjesnog dijela ljudi bez obzira na vježbu problem i dalje ostaje .

Nakon tretmana

Nakon tretmana koža je zategnuta, mladolikog izgleda, bez velikog crvenila. Osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima

Programi

Stručno osoblje Beauty centra Božica odabrat će najbolji program za potrebe vaše kože. Ne postoji jedan najbolji tretman koji rješava sve probleme, već kombinacije raznih tretmana, što na kraju daje najbolje rezultate. Pojedini tretmani djeluje najbolje na pojedine probleme i upravo tim kombiniranjem postižemo najbolje rješenje problema. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se vrsta tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©