Kisikom i ozonom protiv celulita

Ovaj revolucionalni tretman sadrži kisik,ozon,l-carnitin i derivat soje. Kisik djeluje na stanični metabolizam i na poboljšanje mikro-cirkulacije i potiče prirodno stvaranje kolagena i elastina te pomaže kod regeneracije kože. Ozonide – ozon koji oslobađa molekule kisika i ima najjače djelovanje na kožu da se koža što brže izregenerira,phosphatidilcoline je derivat soje tj. prirodni emulgator koji se koristi u estetskoj medicini, koji otapa masne stanice te djeluje kao aktivator enzima. Kako bi vaš trud bio uspješan savjetujemo da nastavite sa svakodnevnom njegom kod kuće protiv celulita,te da se zdravo hranite i da se dnevno popije dovoljno tekućine.

Opis tretmana

Proces nastanka celulita prati gomilanje tekućine i masnoća u potkožnom tkivu zbog:

  • poremećenog metabolizma tvari i njihovog izlučivanju u obliku masnih kiselina u krvni tok, što dovodi do deformacije i otežanog krvnog i limfnog protoka. Idealno je da celulit prepoznamo već na prvom razvojnom stupnju djelujemo još prije nego se razvije u tvrdi ili kompaktni oblik. Ako detaljno poznajemo procese koji se odvijaju kod nastanka celulita, onda znamo da moramo za njegovo uspješno uklanjanje, te procese eliminirati i uspostaviti ravnotežu među funkcijom razgradnje hranjivih tvari i funkcijom izlučivanja njihovog viška. To ćemo postići specijalnim preparatima:stimuliramo mikrocirkulaciju i protok limfe,potaknemo odvođenje zaostale vode,aktiviramo razgradnju masnih stanica,pomažemo kod obnove veznog tkiva,povećamo elastičnost i čvrstoću.

Kandidati

Tretman sa kisikom i ozonom za tijelo preporučujemo osobama koji žele tijelo bez celulita ili u trenutku kada ste primijetili gubitak elastičnosti i pojavu lokaliziranih masnoća (ruke , bedra i trbuh).Tretman Kisikom za tijelo nema dobne granice od koje se kreće.Tretman se ne sugerira kod trudnica i dojilja.

Nakon tretmana

Nakon tretmana koža je blago rumena. Osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Programi

Stručno osoblje Beauty centra Božica odabrat će najbolji program za vaše potrebe. Ne postoji jedan najbolji tretman koji rješava sve probleme, već kombinacije raznih tretmana, što na kraju daje najbolje rezultate.
Pojedini tretmani djeluje najbolje na pojedine probleme i upravo tim kombiniranjem postižemo najbolje rješenje problema. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se vrsta tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©