Matične stanice

Stanice su osnovne građevne jedinice naše kože, a stvaraju se u najdubljem (bazalnom ) dijelu epidermisa. U tom se sloju stvaraju i posebne superstanice odnosno matične stanice koje su odgovorne za obnavljanje tkiva, kolagena, elastina, hijaluronske kiseline i besprijekoran izgled kože. Matične su stanice izvor mladosti i zdravlja kože s obzirom na to da joj omogućuju stalno obnavljanje . S godinama njihova funkcija slabi te nastaju prvi vidljivi znakovi starenja kože. Koža gubi svoj sjaj i mladenački ružičasti izgled, a bore i podočnjaci postaju dublji.

Opis tretmana

Ekstrakt švicarskih jabuka, Excellent je rezultat revolucionarne, najnovije tehnologije temeljene na matičnim stanicama rijetke švicarske jabuke (Uttwiler Spätlauber). Brojne studije pokazale su uspješnost zaštite ljudskih stanica s Excellent te daljnja istraživanja ukazuju i na pozitivni učinak u procesu smanjenja bora kao i odličnome anti-age učinku

Tretman je namjenjen svima koji se žele boriti protiv znakova starenja s najprodornijim inovacijama i tako postići jos ljepšu i privlačniju kožu, a nudi višestruka rješenja:

  • u trenutku poboljšava izgled kože, koja je i na opip ugodnija
  • kožu učvršćuje, osnažuje i podupire kožnu matricu; kolagen, elastin i hijaluronsku kiselinu
  • potiče i zadržava sposobnost regeneracije kože
  • ublažava dubinu bora, bore su zapunjene iznutra prema van
  • kožu čini podatnom, poboljšava i preoblikuje njenu strukturu
  • povećava čvrstoću i konzekventno poboljšava i otpornost kože ( vidljivo napetija i zdrava koža)
  • kožu njeguje, omogućuje intenzivno vlaženje
  • poboljšava elastičnost kože
  • kožu umiruje i nudi učinkovitu zaštitu od ozonskih, vanjskih štetnih čimbenika

Rezultat uporabe je dokazano poboljšana kvaliteta kože iznutra prema van, i u cijelosti privlačnija, “novostvorena” koža.

Kandidati

Matične stanice su više nego poželjne za žene od 35 životne dobi i za sve tipove i stanja kože

Nakon tretmna

Koža je vidno nahranjena i djeluje punije i zategnutije .Nakon tretmana osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Isto tako moguće je nakon tretmana nanijeti make-up.

Programi

Tretman matičnim stanicama možemo raditi samostalno ili uz jedan od aparativnih tretmana njege lica, a najbolje efekte postižemo u seriji od nekoliko tretmana koje obavljamo u razmaku od 7 dana pri čemu postižemo najvidljivije efekte u odnosu na bore i elastičnost kože, ublažavanje finih linija i bora i mekoću kože. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se količina tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©