Metoda zavoja AROMA WIKEL

Četverostruko sagorijevanje masnoće,efekt limfne drenaže,snažno zatezanje kože i tkiva.Termoaktivni proizvodi koji snižavanjem temperature reaktiviraju ljudski organizam i
tako na prirodan način stimuliraju tijelo na potrošnju dodatne energije.
Naše tijelo potroši 70-80% dnevno potrebnih kalorija da bi održalo prirodnu termičku ravnotežu. Bez kirurškog zahvata jednostavno pomoću zavoja i specijalnih preparata te uz savjet naših stručnjaka moguće je ukloniti i trbušnu pregaču i do 20 cm.

Opis tretmana

Proces nastanka celulita prati gomilanje tekućine i masnoća u potkožnom tkivu zbog
poremećenog metabolizma tvari i njihovog izlučivanju u obliku masnih kiselina u krvni tok, što dovodi do deformacije i otežanog krvnog i limfnog protoka.
Idealno je da celulit prepoznamo već na prvom razvojnom stupnju djelujemo još prije nego se razvije u tvrdi ili kompaktni oblik.
Ako detaljno poznajemo procese koji se odvijaju kod nastanka celulita, onda znamo da moramo za njegovo uspješno uklanjanje, te procese eliminirati i uspostaviti ravnotežu među funkcijom razgradnje hranjivih tvari i funkcijom izlučivanja njihovog viška.
To ćemo postići specijalnim preparatima:stimuliramo mikrocirkulaciju i protok limfe,potaknemo odvođenje zaostale vode,aktiviramo razgradnju masnih stanica,pomažemo kod obnove veznog tkiva,povećamo elastičnost i čvrstoću.Za najbolje razultate potrebno je od 6 – 12 tretmana i tretman je iznimno ugodan.

Kandidati

Tretman Aroma Wikel za tijelo preporučujemo osobama koji žele tijelo bez celulita ili u trenutku kada ste primijetili gubitak elastičnosti i pojavu lokaliziranih masnoća (ruke , bedra i trbuh).Tretman nema dobne granice od koje se kreće.Tretman se ne sugerira kod trudnica i dojilja. Tretman je fantastičan za sve tipove celulita i za sve stupnjeve.

Nakon tretmana

Nakon tretmana koža je blago rumena. Osoba se odmah može vratiti svojim
svakodnevnim aktivnostima.

Programi

Stručno osoblje Beauty centra Božica odabrat će najbolji program za vaše potrebe.
Ne postoji jedan najbolji tretman koji rješava sve probleme, već kombinacije raznih tretmana, što na kraju daje najbolje rezultate. Pojedini tretmani djeluje najbolje na pojedine probleme i upravo tim kombiniranjem postižemo najbolje rješenje problema. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se vrsta tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©