Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija se primjenjuje kada se želi regenerirati koža, ali i kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacija , čišćenje i hidratiziranje isušene kože, sitne linije i bore, smanjuje proširene pore i ožiljke od akni.
Ovisno o trenutnom stanju kože potrebno je napraviti 2 – 5 tretmana u kontinuitetu.
Ovaj tretman može zamijeniti klasičan, higijenski tretman a iznimno je popularan kod svih generacija. Rezultati su odmah vidljivi i fascinantni posebno u kombinaciji sa kisikom.

Opis tretmana

Bezbolna metoda bez rizika od alergija i ožiljaka, kojom možemo regulirati do kojeg stupnja i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu. Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih stanica, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože. Tretmani će savršeno osvježiti i regenerirati zrelu kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te joj vratiti zdrav i njegovan izgled. Čišćenje lica je nedvojbeno najvažniji dio vaše osnovne rutine u njezi lica, a mikrodermoabrazija je jedan od tretmana s kojim možete vašu kožu održavati čistom i regeneriranom.
Uz tretman mikrodermoabrazije često se preporuča i tretman sa kisikom,matičnim stanicama,hijaluronskom kiselinom,vitaminima A,C,E za regeneraciju kože nakon samog tretmana. Rezultat je čista i sjajna koža bez crvenila i iritacija.Aparativni kisik izvrstan je u kombinaciji s mikrodermoabrazijom, jer umiruje kožu i pospješuje apsorpciju aktivnih i hranjivih svojstava preparata za njegu kože.

Kandidati

Mikrodermoabrazija je tretman za sve životne dobi i za sve tipove i stanja kože

Mikrodermoabraziju ne preporučujemo osobama:

  • s kožnim oboljenjima, atopijskim dermatitisom, neurodermitisom, psorijazom
  • koje imaju rak kože;
  • koje su pod jakim terapijama lijekova;
  • kod otvorenih rana i opekotina.
  • kod osoba koje imaju izazito tanku i osjetljivu kožu

Nakon tretmana

Najvećom prednosti ovog tretmana smatra se što ne postoji posebno vrijeme oporavka tako da odmah nakon tretmana možete obavljati svoje svakodnevne aktivnosti. Mikrodermoabrazija je potpuno bezbolna i odmah nakon tretmana možete vidjeti rezultat.
Njega poslije tretmana je važna jer koža mora biti nježno tretirana jer prolazi kroz osjetljiv proces površinskog zacjeljivanja koji započinje 12 sati nakon tretmana i treba mu 7 dana da rezultira zdravom kožom. Nakon tretmana koža obavezno mora biti dobra hidratizirana. Proces zacjeljivanja kože počinje sa pojačanim imunološkim djelovanjem, povećava se prokrvljenost u oštećenoj koži, pojačava se proizvodnja kolagena te tkivo očvršćuje.

Programi

Tretman mikrodermoabrazije možemo raditi samostalno ili uz jedan od tretmana njege lica, a najbolje efekte postižemo u seriji od nekoliko tretmana koje obavljamo u razmaku od 21 dana pri čemu postižemo najvidljivije efekte u odnosu na glatkoću kože, smanjenje ožiljaka, smanjenje pora, ublažavanje finih linija i bora i reduciranje površinske hiperpigmentacije.
Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se količina tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©