Oxifat sa dodatkom infra saune i kromoterapije

Najdjelotvornija profesionalna metoda za otklanjanje lokalnih naslaga te za mršavljenje i učvršćivanje tijela. Tretman koji eliminira masne naslage na željenim dijelovima tijela i vraća mišićni tonus, 60 min na aparatu je kao da ste pretrčali 20 km ili napravili 400 trbušnjaka. Pojačava bazalni metabolizam te sklonost debljanju mijenja u sklonost mršavljenju. Pozitivno djelovanje osjeća se dugo nakon tretmana s vidljivim i trajnim rezultatima.

Opis tretmana

Oxifat je najdjelotvornija profesionalna metoda za otklanjanje lokalnih naslaga te za mršavljenje i učvršćivanje tijela je Oxifat unaprijeđeni s dodatkom saune i kromoterapije sa 12 silikonskih elektroda. Ovaj suvremani uređaj, koji radi na principu elektrostimaulacije mišića, za 60 minuta potiče mišiće ljudskog tijela da potroše jednaku količinu energije kao da ste pretrčali 20 km ili napravili 400 trbušnjaka.Svaka od 12 elektroda koje se stavljaju na određena hvatišta mišića,dok opušteno ležite,električnim impulsima stimulira mišiće,a istovremeno infracrvenim zrakama otapa masne stanice od kojih nastaju salo i celulit te ujedno i kromoterapija djeluje to je terapija bojom znanstveno je dokazano da svaka boja drugačije djeluje na tkivo.
Svaki klijent dobije i preporučeni režim prehrane koji je napravljen u suradnji sa 4 nutricionista zdravo mršavljenje a osnovni je princip povećanje unosa proteina.
Ujedno se izračunava vaš bazalni metabolizam,koliko kalorija smijete unjeti u organizam dnevno ,koji ste tip građe i vaš postotak masne mase.Za razliku od vježbanja u teretani ,gdje više rade površinski mišići,Oxifat stimulira dubinske mišiće, pa je upala mišića znatno blaža. Pojačava bazalni metabolizam te sklonost debljanju mijenja u sklonost mršavljenju. Pozitivno djelovanje osjeća se dugo nakon tretmana s vidljivim i trajnim rezultatima. Tretman traje 4 tjedna po 3 puta tjedno u trajanju od jednog sata a rezultati su 2 do 3 manja konfekcijska broja.

Kandidati

Dobri kandidati za oxifat su muškaraci ili žene iznad 16 godina starosti, sa nakupljenom tijelesnom težinom i mlohavim tijelom.Oxifat je za ljude koji nemaju vremena a žele čvrsto i zategnuto tijelo.Teretana novog doba.

Nakon tretmana

Sa oxifatom djelujemo na unutarnje mišiće tako da ne dolazi do upale mišića.Poslje tretmana možete se vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.Potrebno je obavezno poslje oxifata otići na limfnu drenažu,i za vrijema odlaska na tretmana trebate popiti 2 L tekućine vode ili detoxa.

Programi

Stručno osoblje Beauty centra Božica odabrat će najbolji program za potrebe vašeg tijela. Ne postoji jedan najbolji tretman koji rješava sve probleme, već kombinacije raznih tretmana, što na kraju daje najbolje rezultate.

Na temelju pregleda, stanja vašeg tijela i potreba određuje se vrsta tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©