Solarij – Ultra Turbo Power IQ s Mjeračem za kožu sa CERTIFIKATOM

Inteligentno i pametno sunčanje, individualan pristup prema svakoj koži, izmjeri se jačina zraka za svaki tip kože posebno.
Unatoč činjenici da se blijed ten pokušava već godinama vratiti u modu, milijuni žena, ali i muškaraca preferiraju brončano. Jer brončan ten nas, kako reklama kaže, čini «mršavijima, sretnijima i zadovoljnijima svojim izgledom.

VAŽNO – Ministarstvo zdravlja na temelju članka 15 zakona o zaštiti od neionizirajućih zračenje te pravilnika odredbe članka 9 odobrila je uporabu uređaja Solarija proizvođača Ergoline Model Excellence IQ inteligente power.Svi naši solariji imaju sve posebne certifikate za sigurnost vaše kože.

Prednosti sunčanja u solariju

Osim postizanje boje, UV zračenje ima i mnoge druge uloge. UV zračenje aktivira stvaranje D vitamina u koži. D vitamin ima blagotvorni učinak na velik broj funkcija u organizmu. On garantira tjelesnu formu i vitalnost, osnažuje organizam za izdržavanje fizičkog stresa, povećava otpornost na kašalj, prehladu ili gripu tj. poboljšava imunološki sistem.

UV zračenje koristi se i kao terapija kod nekih kožnih bolesti, npr. psorijaze, neurodermitisa te depigmentacije uzrokovane gljivicama. Akne pozitivno odgovaraju na UV-B zračenje. Uv zračenje inhibitorno djeluje na proizvodnju masnoće u koži… Pokazalo se također da UV zrake potiču dobro raspoloženje i djeluju antidepresivno.

Pravila korištenja solarija

 • Prije odlaska u solarij napravite piling kako biste odstranili mrtve stranice kože i svu nečistoću.
 • Skinite svu šminku.
 • Uz pomoć stručne osobe izmjerite svoj tip kože i količinu zraka koje su vašoj koži potrebne. Osim o stanju vaše kože duljina ostanka u solariju ovisi o kvaliteti solarija.
 • Provjerite čistoću solarija.
 • Stavite naočale namijenjene sunčanju u solariju.
 • Tridesetak minuta nakon sunčanja u solariju se otuširajte i nanesite hidratantnu kremu.
 • Nakon sunčanja u solariju ne izlažite se toga dana prirodnom suncu.
 • Nadoknadite gubitak tekućine vodom ili drugim osvježavajućim napitkom.

Solarij nikako ne biste smjeli koristiti:

 • Ako ste mlađi od 15
 • Imate osjetljivu ili vrlo svijetlu kožu
 • Lako izgorite na suncu
 • Imate mnogo madeža na koži
 • Imali ste rak kože u prošlosti
 • Netko u vašoj obitelji imao je rak kože
 • Koristite lijekove koji povećavaju osjetljivost na UV zrake.

Body Ten – Metoda špricanja

Ako želite biti preplanuli za party, rođendan, tulum, vjenčanje, Novu godinu za Vas je idealno rješenje špricanje i dobit ćete preplanuli ten za 4 minute. Tijelo se poprska tekućinom koja pobuđuje aminokiseline u koži i ona tamni. Proizvod je 100 % prirodan dobiven od šećerne trske koja se veže za bjelančevine u površinskom sloju kože dajući poticaj za prirodnu i dugotrajnu preplanulost

Opis tretmana

U posljednje vrijeme koristi se metoda “špricanja” kako bi se postigao tamniji ten. Proces je sličan nanošenju krema za samotamnjenje, samo je ovdje riječ o sprejanju kože preparatom namijenjenim za postizanje tamnije puti i provodi se u kozmetičkim salonima. Ovom metodom preplanulost se postiže za 10 minute. Tijelo se poprska tekućinom koja pobuđuje aminokiseline u koži i ona tamni. Proizvod je potpuno prirodan, dobiva se od šećerne trske. Sredstvo se veže za bjelančevine u površinskom sloju kože dajući poticaj za prirodnu i dugotrajnu preplanulost. Intenzitet boje može se prilagoditi različitim namjenama i boja odgovara svim tipovima kože. Rezultat je lijepa i prirodna brončana boja kože maksimalan intenzitet boje postiže se za 1 sat. Boja ne ostavlja mrlje ni neugodan miris, boja traje do tjedan dana nema kontraindikacija kao kod UV zračenja.

Priprema kože prije i nakon špricanja

Dan prije ili na dan špricanja na koži treba dobro napraviti piling,koža treba biti čista,bez masnoća,parfema , dlačica i šminke.Poslje špricanja 5 sati koža koja je pošpricana ne smije biti u doticaju sa vodom.Ako trebate lijepu brončanu boju na špricanje trebate doći dan ranije.Ako se pridržavate svih uputa prije špricanja i nakon špricanja nema šanse da dođe do mogućnosti mrlja.

Kandidati

Nema životne dobi špricanje mogu raditi bez bojaznosti i trudnice i dojilje jer je sve na prirodnoj bazi aloa-vera i šećerna trska.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©