T-Shock Face Taping tretman

Vratite voluminoznost i čvrstoću atrofiranih mišića novim Jean Klebert T-Shock tretmanom koji osim učinkovitih i inovativnih formulacija proizvoda sadrži i posebnu tehnik „Face tapinga“.

Opis tretmana

Riječ je o trakama koje se postavljaju na lice u smjeru limfnih žila, potiču dreniranje tekućina, izlučivanje toksina i opuštaju napete mišiće, a svoje su djelovanje potvrdile u fiziklanoj medicini gdje je metoda poznata pod nazivom K-tape.
K-tape (ili kinezio taping) posljednjih godina postao je popularna metoda, najprije u fizikalnoj medicini, a od nedavno i u kozmetičkim tretmanima. Osim što je jednostavna za primjenu, nakon što se prođe edukacija, ova metoda vrlo brzo daje željene rezultate. U fiziklanoj medicini koristi se za liječenje sportskih ozljeda pri čemu donosi trenutno olakšanje i brze obnove mišićne strukture.
K- tape trakama u fizikalnoj medicini djeluje se na funkcije mišića – povećava se njegov tonus i poboljšava protok cirkulacije krvi i limfe.
U kozmetičkom tretmanu također se koristi za poboljšanje tonusa mišića, ali i za bolji protok limfe i izlučivanje toksina i štetnih tvari, te za bolju cirkulaciju krvi čime se povećava dotok hranjivih tvari u tkiva. Upotrebljavaju li se sa ciljanim proizvodima koji koži nadoknađuju tvari, K-taping daje brzo vidljive ali i trajne rezultate.

T-Shock Face Taping tretman

  • Zatežemo i pomlađujemo kožu lica, vrata i dekoltea
  • Uklanjamo bore na licu i vratu
  • Stimuliramo proizvodnju novog kolagena
  • Izvodimo takozvani nekirurški Face Lifting
  • Stimuliramo dubinske mišiće

Kandidati

Tretman preporučujemo osobama od 30-te godine ili u trenutku kada ste primijetili prve bore na vašem licu ili gubitak elastičnosti.

Nakon tretmana

Nakon tretmana koža je obnovljena, mladolikog izgleda. Osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Isto tako moguće je nakon tretmana nanijeti make-up. Krajnji rezultat je zaglađena površina kože ujednačene boje, te poboljšane strukture i funkcije svih slojeva kože o kojima ovisi njena elastičnost, čvrstoća i hidratiziranost.

Programi

Stručno osoblje Beauty centra Božica odabrat će najbolji program za potrebe vaše kože. Ne postoji jedan najbolji tretman koji rješava sve probleme, već kombinacije raznih tretmana, što na kraju daje najbolje rezultate. Pojedini tretmani djeluje najbolje na pojedine probleme i upravo tim kombiniranjem postižemo najbolje rješenje problema. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se vrsta tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©