Virtualna MESSODERMA

Virtualna mezoterapija je revolucionarna estetska, ne kirurška metoda kojom se visoka koncentracija pročišćenih aktivnih sastojaka uvodi u središnji dio kože, mezoderm, bez upotrebe igala. To je potpuno siguran tretman, bez povreda, podljeva i boli, sa trenutnim blistavim i dugotrajnim efektom koji će zadovoljiti očekivanja i najzahtjevnijih klijenata.Namijenjena je svima koji žele učvrstiti tonus kože tijela i reducirati celulit.

Opis Tretmana

Mezoterapija je metoda koja osigurava intenzivnu penetraciju aktivnih sastojaka u dublje dijelove kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj. Terapija je vrlo individualna i ovisno o stanju kože aplicira se kisik koji potiču fibroblaste na produkciju kolagena, elastina i međustanične tvari, te štite stanice od oštećenja slobodnim radikalima. Koristimo različite punjače jedan od njih je adiposata koji djeluje na masne stanice i celulit te stimuliramo mikrocirkulaciju i protok limfe,potaknemo odvođenje zaostale vode i drugih produkata probave,aktiviramo razgradnju masnih stanica,pomažemo kod obnove veznog tkiva,povećamo elastičnost i čvrstost.. Mezoterapija se provodi u više navrata prema određenom protokolu.

Kandidati

Tretman Messoderme za tijelo preporučujemo u trenutku kada ste primijetili prve znakove celulita i mlohave kože.Tretman Messoderme za tijelo nema dobne granice od koje se kreće. Nakon poroda nastaju jaka oštećenja vezivnog tkiva na trbuhu koji se manifestiraju viškom kože. Kod izvjesnog dijela ljudi bez obzira na vježbu problem i dalje ostaje .

Problematika koju messoderma riješava:

  • Učvrščuje kožu tijela
  • Reducira celulit
  • Ublažuje strije

Nakon tretmana

Nakon tretmana koža je bez velikog crvenila. Osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Programi

Stručno osoblje Beauty centra Božica odabrat će najbolji program za potrebe vaše kože. Ne postoji jedan najbolji tretman koji rješava sve probleme, već kombinacije raznih tretmana, što na kraju daje najbolje rezultate.

Pojedini tretmani djeluje najbolje na pojedine probleme i upravo tim kombiniranjem postižemo najbolje rješenje problema. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se vrsta tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©