Virtualna messoderma

Virtualna mezoterapija je revolucionarna estetska, ne kirurška metoda kojom se visoka koncentracija pročišćenih aktivnih sastojaka uvodi u središnji dio kože, mezoderm, bez upotrebe igala. To je potpuno siguran tretman, bez povreda, podljeva i boli, sa trenutnim blistavim i dugotrajnim efektom koji će zadovoljiti očekivanja i najzahtjevnijih klijenata.

Opis Tretmana

Mezoterapija je metoda koja osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj. Terapija je vrlo individualna i ovisno o stanju kože aplicira se hijaluronska kiselina, vitamini, minerali i antioksidativna sredstva,kisik koji potiču fibroblaste na produkciju kolagena, elastina i međustanične tvari, te štite stanice od oštećenja slobodnim radikalima. Koristimo različite punjače jedan od njih je Microbotox. Mezoterapija se provodi u više navrata prema određenom protokolu.

Kandidati

Tretman Messoderme za lice preporučujemo osobama od 30 -te godine ili u trenutku kada ste primijetili prve znakove starenja kože i suhoću kože..Tretman Messoderme za tijelo nema dobne granice od koje se kreće.. Mezoterapija ima dobre učinke kod osoba sa suhom kožom, osoba kod kojih su izraženi znakovi fotostarenja te osoba sa zrelijom kožom

Messodermom djelujemo na:

  • Pomlađivanje
  • Osvježenje tena
  • Učvršćujemo kožu lica i tijela
  • Reduciramo celulit
  • Apsorpciju vitamina i ostalih aktivnih nutrijenata
  • Ublažavanje strija
  • Ublažavanje i smanjenje bora

Nakon tretmana

Nakon tretmana koža je osježena bez velikog crvenila. Osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Isto tako moguće je nakon tretmana nanijeti make-up.

Programi

Stručno osoblje Beauty centra Božica odabrat će najbolji program za potrebe vaše kože. Ne postoji jedan najbolji tretman koji rješava sve probleme, već kombinacije raznih tretmana, što na kraju daje najbolje rezultate.
Pojedini tretmani djeluje najbolje na pojedine probleme i upravo tim kombiniranjem postižemo najbolje rješenje problema. Na temelju pregleda, stanja vaše kože i potreba određuje se vrsta tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.Više o načinima plaćanja i cijeni tretmana možete pogledati ovdje.

Comments are closed.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©