Ako se želi postići prirodan izgled radi se permanentni make up koji naglašava i proljepšava prirodan izgled obrva, usta i oči kod njega nema velikih promjena oblika očiju,usta, obrva.To je korigiranje sitnih nedostataka ili naglašavanje određenih crta lica, najčešće obrva,očiju, usana te iscrtavanje linije uz trepavice..Tretman je poprilično jednostavan a metoda se izvodi aplikacijom pigmenata nekoliko milimetara pod kožu. Trajna šminka je postojana te traje od 1 – 3 godine.

USTA

Ako se želi skroz promijeniti izgled usta- povećati onda se naravno nešto malo vidi ( kao da su usta našminkana).No, bez obzira na njihov oblik proces starenja izaziva prirodno blijeđenje pigmenta..Zahvaljujući permanentnom make upu promijeniti oblik i boju usana nikad nije bilo jednostavnije.

OBRVE I OČI

Ako se želi promijeniti izgled obrva to ovisi o dlačicama ako one postoje na novom obliku ništa se neće vidjeti, ali ako dlačica uopće nema obrve će izgledati kao da smo ih nacrtali sa olovkom za obrve.Klijent bira želi li prirodno izgledati ili želi permanentni make up koji se vidi da je našminkan( neki klijenti se i odluče za permanentni make up da se ujutro ne trebaju šminkati) Na obrvama gdje smo radili permanentni make up dlačice i dalje rastu pa dlačice koje su izvan kontura obrva se samo čupaju,čupanje obrva je puno lakše sa permanentim make upom jer klijent ima točno iscrtan oblik i ne može pogriješiti.
Ako se radi na očima, oči dolaze više do izražaja i djeluju krupnije te trepavice djeluju gušće.Ova metoda je odlično rješenje za žene koje zbog alergija ne smiju stavljati make-up kao i za one koje nemaju obrve. Također je izvrsna za žene koje se ne vole svakodnevno šminkati ili za to nemaju volje ili smisla a žele uvijek izgledati lijepo i dotjerano.

Opis tretmana

Prilikom izvođenja tretmana koriste se tehnike imitiranja određenog dijela lica što znači da se obrve,ukoliko ih osoba ima,tetoviraju u smjeru prirodnog rasta dlačica.Ako klijent nema vlstite obrve,dlačice se iscrtavaju crticama u nekadašnjem smjeru rasta dlačica.Iskusan majstor za trajnu šminku ili permanentni maku up kao što je naša Petra Mihaljević koja se ovim zanimanjem bavi već 20 godina zna odrediti idealno mjesto iscrtavanja obrva već po samom položaju vjeđa.
Boja za permanentni make up se ne može razliti,ali boja postepeno bijedi dok skroz ne nestane.Kod nekih osoba permanenti make up slabije drži a kod nekih jače sve ovisi o koži koliko brzo se koža regenerira,dali se radi mikrodermoabrazija, tretman voćnim kiselinama,dobi, mjestu koji radimo ima puno faktora koji utječu
Permanentni make up na obrvama i ustima može se skinut sa specijalnim pigmentom,dok na očima ne možemo skinuti jer je koža puno tanja i osjetljivija.

Kandidati

Tretman je namijenjen ženama ali i mušakrcima.Najčešće klijenticama koje imaju problem s prirodnim obrvama,bilo da nemaju dlačica ili su ih previše čupale pa obrve više na tim mjestina ne rastu.Na tretman dolaze i osobe koje su zbog bolesti ostale bez vlastitih obrva.

Da li je tretman bolan?

Tretman permanentnog make upa nije u potpunosti bezbolan,bol je svedena na minimum zahvajuljući upotrebi lokalnog anestetika.Bol je nasjličnija čupkanju dlačica,stoga nema razloga da zbog bojaznosti od bolova odustanate od tretmana.Na usnicama je skoro sličan osjećaj kao da čupamo dlačice

Nakon tretmana i prije tretmana

Ako se radi na usnama osobe koje su sklone herpexu trebale bi 5 dana prije tretmana uzeti tablete Virolex kako bi se spriječila pojava herpesa.Nakon tretmana usne,oči i obrve su blago natečene.Nakon tretmana sljedećih 7 dana treba izbjegavati solarij,agresivne tretmane i preparate.
Prije tretmana treba doći na konultacije kako bi utvrdili koju boju pigmenta ćemo koristiti Koristimo prirodne pigmente i sterilne jednokratne iglice sa svim potrebnim certifikatima za sigurnost klijenta i operatera. Tijekom tretmana ne može doći do alergijskih reakcija ako se radi sa biljnim pigmentima koji su testirani i koji se isključivo koriste za permanentni make up.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©