Kao istinsku oazu ljepotu, Beauty centar Božicu prepoznale su i u naše ruke se tako prepustile brojne poznate osobe, među kojima su Antonija Blaće, Renata Sopek, Ana Stršić, Ankica Dobrinić, Viktor Drago, Jelena Radan te mnogi drugi. Među njima je i televizijska voditeljica Marijana Batinić koja redovito ulazi kako bi svoju kompletnu njegu prepustila našim stručnjacima te s osmjehom na licu svaki puta izlazi zadovoljna. Ambasadorica nam je i popularna pjevačica Maja Šuput koja ovdje pronalazi svoju mirnu bazu u predahu od brojnih koncertnih angažmana. Pored poznatih dama iz hrvatskog javnog života, Beauty centar Božica je i ponosni pokrovitelj "Kraljice maturalnih večeri".

Maja Šuput

U beauty centar Božica odlazim od 2013 godine i to obavljam sve tretmane vezane za moju ljepotu.Od oxifata s kojim sam u rekordnom vremenu uspijela skinuti par kila i nekoliko centimetara bas na mjestima na kojima mi ide najteže.Te bi izdvojila anticelulitne tretmane zbog kojih me svi pitaju "Kako to da nemam celulit"?!Najdrazi tretman koji je za mene zbog načina života i najpotrebniji je kisik sa matičnim stanicama,vitaminima A,C,E,hijaluronom nakon tretmana moja koza zablista i djeluje svježe. Ono sto je najbolje i najvažnije u cijeloj priči je to da je sve na jednom mjestu ,pa kad dođete možete sve obaviti u jedno popodne i tako uštedjeti na strpljenju i dragocjenog vremenu. Vrhunska i brza usluga na jednom mjestu!!

Marijana Batinić

Godine idu, a ja sam sve zadovoljnija svojim odrazom u ogledalu. Moram priznati da se sve bolje osjecam u svojoj kozi. Na tome mogu zahvaliti i Beauty centru Bozica, zbog kojeg ne vidim nijedan znak starenja, osim onih sitnih borica smijalica. Zahvaljujuci njezi, fenomenalnim tretmanima i divnom osoblju, BC Bozica moja je oaza mira i ljepote, gdje redovito idem napuniti baterije i osvjeziti duh i tijelo.

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Overlay Container Column 2

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

Beauty centar Božica ©